Ana sayfa Dizi Fragmanları Elbet Bir Gün dizisi nasıl bir final yapacak?

Elbet Bir Gün dizisi nasıl bir final yapacak?

tarafından ker_def

Fox TV’nin büyük beklentiler içinde olduğu Elbet Bir Gün dizisi ilgi görmedi ve final yapıyor. 12 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 6. bölüm ile birlikte dizi izleyenlerine veda edecek. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin bu kadar kısa süreli olması büyük talihsizlik oldu…

2 sezon Mucize Doktor dizisinde büyük başarılar kazanan Sinem Ünsal, hikayeye çok güvenmişti. Oyuncu büyük heyecanla karakterine sarıldı ama Elbet Bir Gün dizisine izleyicilerin ilgisinin az kalması, reytinglerin çok düşük gelmesi nedeniyle de final kararı alındı.

Peki dizi nasıl bir final yapacak? Hikayede neler olacak? İşte final bölümünden detaylar: Nesime, Mevsim’i bir kez daha arkasında bıraktığı için çok üzgündür. Bu durum Gizem ve Nesime arasında büyük bir gerilime sebep olur. Cemil ise kaybetmek üzere olduğu kızı Mevsim’i geri kazanmak için bir kez daha Nesime’yi suçlar ve hatta Mevsim’e Nesime ile ilgili yalanlar söyler. Fakat Mevsim’in tepkisi hiç de umduğu gibi olmaz ve Mevsim evi terk eder.

Murat’tan yardım istemeye karar verir. Ahmet ise Mehmet’e ulaşmış ve güvenli şekilde eve gelmiştir ama Mehmet durumdan işkillenir ve Gizem’le Nesime’yi sıkıştırır. Gizem bir yandan durumu toparlamakla uğraşırken bir yandan da Sevilay’ın hayatlarına cüretkar bir biçimde girmesiyle Mehmet ve Gizem arasında soğuk rüzgarlar eser. Mehmet, Sevilay’ın git gide daha ileri gitmesiyle beraber planının son hamlesini yapmaya ve Sevilay’dan sonsuza kadar kurtulmaya karar verir.

Bu esnada Cemil konağında yapayalnızdır ve her şeyi kaybetmiştir. Fakat hiç ummadığı bir anda eline Nesime ile ilgili çok önemli bir koz geçer ve bunu Nesime ile paylaşır. Nesime iyice köşeye sıkışmıştır ve bir tercih yapmak zorundadır; ya Gizem’i Cemil’e verecek ve kaçacaktır ya da hapse girecektir…