Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde herkesin bildiği gerçeği Pınar Deniz’e söylemediler!

Yargı dizisinde herkesin bildiği gerçeği Pınar Deniz’e söylemediler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi yılbaşı nedeniyle ve sette çıkan koronavirüs sorunları yüzünden ara vermek durumunda kaldı… Dizinin hayranları heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Şimdiye kadar 14 bölümü yayınlanan dizinin müthiş bir çıkış yaparak bu sezonun en iyi yapımlarından birisi olması şaşırtıcıydı.

Hem Pınar Deniz hem de Kaan Urgancıoğlu bu kadar çok ilgi göreceğini de tahmin etmemiş. Diziye izleyicilerin gösterdiği bu yoğun ilginin iki başrol oyuncusunu da şaşırttığını söyleyebiliriz. Hürriyet’ten Hakan Gence’nin youtube sohbetine katılan iki ünlü isim, yaptıkları açıklamalarla dikkatleri çekti.

Yargı dizisinin daha senaryosunu okurken çok etkilendiğini belirten Kaan Urgancıoğlu, hikayenin kendisini çok etkilediğine değindi. Pınar Deniz ise 2 yıllık bir süreçten geçerek son halini aldığı için ilk başta projenin bu kadar iyi çıkabileceğini düşünmediği itirafını yaptı.

Pınar Deniz ayrıca İnci’nin katilinin kim olduğunu da o bölüm senaryosu eline gelene kadar bilmek istemedi. Yapım ekibinin de oyuncuya bunu söylemediği, hatta Kaan Urgancıoğlu’nun bile en baştan katilin Engin olduğunu bildiği ortaya çıktı.

Pınar Deniz, katilin kendisine söylenmesini istememesinin nedeni şu şekilde ifade etti: “Ben daha girdik toplantıya, okuduk. Sonra, ‘sakın bana katilin kim olduğunu söylemeyin’ dedim. Oyuncu olarak onu bilmeyerek oynayabilirsin ama bilmiyor olmak, Ceylin de sürekli katili arıyor ya, o yüzden bana söylenmesini istemedim.”

Kaan Urgancıoğlu ise katilin kim olduğunu daha baştan bu yana bildiğini ve Pınar Deniz’e söylememesi konusunda da uyarıldığını ifade etti.

Pınar Deniz, ilerleyen bölümlerde katilin kim olduğunu da kendisinin tahmin etti ve doğru bildiği de ortaya çıktı. Oyuncu, şu şekilde konuştu: “İlk bölüm, tost sahnesinde ben tost yiyorum. Adliye’ye gireceğiz babasını devireceğiz Engin’in… Sonra bir baktım Ali Bilgin farklı bir plan çekiyor. Dedim ki, ‘Ali katil Engin.”