Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Farah Zeynep Abdullah’ın şanssızlığını Erdal Beşikçioğlu da yaşadı!

Farah Zeynep Abdullah’ın şanssızlığını Erdal Beşikçioğlu da yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılının son günlerinde koronavirüs konusunda birçok sette sorunlar yaşandı. Dizilerden bazıları ara vermek durumunda kaldı. Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı, Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Cemre Gümeli gibi isimlerin üst üste koronavirüse yakalandıkları haberleri geldi.

Benzer bir haber de usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’ndan geldi… Oyuncu, 2021 yılının son günlerinde koronavirüse yakalandı. Çekimleri başlayan Bergen isimli sinema filminde rol alan oyuncu, sosyal medyadan da gelişmeleri duyurdu.

Erdal Beşikçioğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu nedenle de Bergen filminin çekimlerine ara verildi. Ünlü oyuncu, son yıllarda yer aldığı projelerle çok dikkat çekti. En son Star TV ekranında Kağıt Ev isimli dizide izlediğimiz Erdal Beşikçioğlu, Bergen isimli sinema filminde Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşıyor.

Rutin kontroller sırasında oyuncunun testinin pozitif çıkması üzerine Bergen filminin çekimlerine de ara verilmek durumunda kalındı.

Filmin çekimlerinin ilk başlayacağı dönemde Farah Zeynep Abdullah da aynı sorunla yüzleşmişti.