Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde Neva’nın sinir krizi, Başak Gümülcinelioğlu’nu çok etkiledi!

Yargı dizisinde Neva’nın sinir krizi, Başak Gümülcinelioğlu’nu çok etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde canlandırdığı avukat Neva karakteri ile dikkatleri çekmekte olan Başak Gümülcinelioğlu, rolünü özümsemiş bir şekilde ekranda izleyicilerin karşısında yer alıyor. Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’da canlandırdığı Pırıl karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, Yargı ile birlikte kariyer basamaklarını çifter çifter çıkmaya başladı.

Pazar akşamı yayınlanan dizinin çok iyi reytingler almasına katkıda bulunan Başak Gümülcinelioğlu, canlandırdığı karakter ile ilgili umutlarını anlattı. Oyuncu, Neva karakterini özümsediğini belirttiği açıklamasında şunları söyledi:

“Seviyorum, sevmiyorum diyemem. Ben şöyle birisiyim; hayatta yüzde yüz sevdiğimiz, yüzde yüz sevmediğimiz bir şey olmadığına inanırım. Sadece davranış olarak ya da his olarak eksik bulduğum ya da fevri bulduğum noktaları var. Ama onlarla ilgili de umudum var. Yani onun da aşkı tanıyıp, gerçekten doğru kararlar verebilmesi mesela bu umudum. Bunu da karakter evriminde yaşamak isterim. Bence tatlı birisi, gerçek birisi, dürüst birisi.”

Yargı dizisinde Neva'nın sinir krizi, Başak Gümülcinelioğlu'nu çok etkiledi! 7

Neva’nın dümdüz, hatasız birisi olmadığını gerçek hayatta da kimsenin böyle olmadığını anlatan genç oyuncu, herkesin hatasının olduğunu belirtti.

Mehmet Yılmaz Ak ile birlikte çektikleri Pars ile Neva’nın sahnesinden çok etkilendiğini anlatan oyuncu, karakterinin ilk kırılımını bu sahnede yaşadığını anlattı.

O sahnede Ilgaz’ı kaybettiğini abisi Pars’a haykıran Neva, hakimlik mesleğini de kaybetmek üzere olunca bununla yaşayamayacağını, ölmeyi seçeceğini söylemişti. Dizinin bu sahnesi 12. bölümde yayınlandı ve izleyiciler de o anları hiç unutamadı.

Başak Gümülcinelioğlu’nun sevgilisi Çağrı Çıtanak, “Ben kiminle yaşıyormuşum dedim” diyerek bu sahne için gülümseten bir yorumda bulundu.

İşte Neva ile ağabeyi Pars’ın 12. bölümde yaşadıkları o unutulmaz sahne:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Yargı Dizi Resmi (@yargidizi)’in paylaştığı bir gönderi