Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız, kendi ayrıldığı Yemin dizisini yere göğe sığdıramıyor!

Özge Yağız, kendi ayrıldığı Yemin dizisini yere göğe sığdıramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin dizisinin ilk iki sezonunda başrolde yer alan Özge Yağız, Reyhan karakterini canlandırdı. Genç oyuncu, partneri Gökberk Ergenekon ile çok iyi bir uyum yakaladı. İkilinin sette başlayan arkadaşlıkları aşka da dönüştü.

Yemin dizisinden 2019 yılında yani ikinci sezon finalinde ayrılan Özge Yağız, o dönemde yaşadıklarını hala unutamıyor. Hafta için her akşam dizi ile izleyicilerin her akşam evlerinde adeta konuk ettikleri birisi haline gelen Özge Yağız, o dönemde inanılmazı zor olaylar yaşadığını söyledi.

Oyuncu, Youtube platformunda Özge Özder’in programının konuğu oldu. Bu program sırasında eski dizisi hakkında açıklamalar yapan Özge Yağız, samimi ifadelerde bulundu. Yemin dizisinde izleyicilerden gelen geri dönüşlerin ne kadar güzel olduğunu şu sözlerle anlattı:

“O kadar çok dinamizm vardı ki aslında… Birincisi çok ön yargılı başlanılmış bir işti. Hiçbir zaman genç kitleyi, ya da bizim o bunu izlemez diyeceğimiz kitleyi çekebilecek bir dizi gibi gözükmüyordu. Ama bizim nutkumuz tutuldu. Yolda gördüğüm zaman “Siz de mi izliyorsunuz bizi” oluyordum. Bize öyle mektuplar geldi ki, emekli doktorlar, eşini kaybetmiş o aşkı bizde görmüş. Gökberk ile bende görmüş bizi izlemeye başlamış. Yani müthiş bir şey. Bu geri dönüşleri aldığımızda bizi neden sevdiğinizi anlıyorum.”

Özge Yağız, kendi ayrıldığı Yemin dizisini yere göğe sığdıramıyor! 7

Özge Yağız, Yemin dizisinin eski bölümlerini yeniden izlediğinde kendisinin de fazlasıyla etkilendiğini belirtti ve “Ne güzel bir aşkmış, ne kadar duyurucu, masum bir aşkmış” diye konuştu.

Günlük dizi çekmenin çok zor olduğunu da anlatan Özge Yağız, herkesin kendisine tutunacak bir dal yaratması gerektiğini anlattı. Oyunculuk mesleğinin fiziksel olarak değil, mental olarak sağlık aradığını anlattı.