Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Pınar Deniz fırtınası yaşanıyor, Kaan Urgancoğlu bildiğiniz gibi!

Yargı dizisinde Pınar Deniz fırtınası yaşanıyor, Kaan Urgancoğlu bildiğiniz gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi hikayesi ve oyuncuların muhteşem performansı ile yeni sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinin başında geliyor… Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi, Aşk 101 deneyiminden sonra Yargı’da çok daha iyi bir uyum sergiledi…

İki başrol oyuncusunun her geçen hafta daha da güzelleşen etkileşimleri, yüksek uyumları ve hikayenin de buna katkıda bulunması Yargı dizisini öne çıkartıyor.

Dizide dramın iyice yüklendiği ve aşkın kokusunun da artık her yana saçıldığı bir bölüm daha geride kaldı… Pınar Deniz, avukat Ceylin karakterinde yine harikalar yarattı. Oyuncu bu yapımda adeta kendisini aştı ve kariyerinin de en başarılı dönemini yaşıyor.

Kaan Urgancıoğlu ise bildiğiniz gibi. Oyuncu, Kara Sevda dizisindeki Emir karakteri ile zaten gönüllerde yer alıyordu. Milyonlarca hayranına yurt dışından gelen milyonlar da eklenince Kaan Urgancıoğlu ismi artık uluslararası bir isim noktasına geldi…

Savcı Ilgaz karakterinde Kaan Urgancıoğlu’nun oyunculuk performansını övmeye gerek yok, zaten kendisini fazlasıyla belli ediyor.

Pınar Deniz’in adeta kendi kariyerinde zıplama yaşadığı bu dönemde, Kaan Urgancıoğlu eskiden beri gelen yüksek standardını devam ettiriyor.

Yargı dizisinde Pınar Deniz fırtınası yaşanıyor, Kaan Urgancoğlu bildiğiniz gibi! 17

Yargı dizisinde Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan hikaye daha da drama ve aşka doğru ilerliyor… Hikayenin izleyicileri içine alan yönleri de artarak sürüyor.

Diyalogların başarısı, oyuncuların duyguları çok güzel bir şekilde izleyenlere hissettirmesi, karakterler ile oyuncular arasındaki genel uyumun öne çıkması gibi detaylar Yargı dizisinin yükselişini sürdüreceğinin mesajlarını veren unsurlar…