Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, DIAFA’dan ödül aldı ve şıklığı ile göz doldurdu!

Neslihan Atagül, DIAFA’dan ödül aldı ve şıklığı ile göz doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Sefirin Kızı isimli dizide Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül, hayatının en güzel günlerinden birisini daha yaşadı… Oyuncu “yılın uluslararası kadın oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.

Neslihan Atagül, kariyerinde yeni bir ödül sevincini daha yaşıyor. Dubai’de düzenlenen DIAFA ödüllerinde kazananlara ödülleri takdim edildi. Neslihan Atagül de ödülünü bizzat teslim aldı ve heyecanıyla da dikkatleri çekti.

Neslihan Atagül, DIAFA'dan ödül aldı ve şıklığı ile göz doldurdu! 8

Geceye özel bir şekilde hazırlanan Atagül, davetlilerin de ilgi odağı oldu. Şıklığı ve zarafeti ile göz kamaştıran oyuncu, Türkiye’yi çok güzel bir şekilde temsil etmenin de gururunu yaşadı.

Neslihan Atagül, DIAFA'dan ödül aldı ve şıklığı ile göz doldurdu! 9

Bu yıl beşincisi düzenlenen ödül törenine şık bir kıyafet ile katılan oyuncu, sahneye heyecanlı bir şekilde çıktı ve şunları söyledi:

“İnanın o kadar çok heyecanlıyım ki…Burada hava çok güzel, herkes çok şık giyinmiş. İnanılmaz misafirperversiniz. O yüzden mutluyum ve heyecanlıyım burada sizlerle olduğum için.”

Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları nedeniyle Şubat ayında ayrılmak zorunda kalan ve son dönemde de sağlık durumu nedeniyle gündemde olan oyuncu, geçirgen bağırsak sendromu hastalığından kurtuldu ve yeniden setlere dönmek için de proje bakıyor.