Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu efsane bir oyunculuk sergiliyor!

Yargı dizisinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu efsane bir oyunculuk sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Yargı dizisi çok başarılı bir çıkış yaptı. Sema Ergenekon’un hikayesi izleyenleri derinden etkiledi. Kanal D’nin yeni sezondaki en iddialı projesi olarak da gözüken Yargı, pazar akşamları reyting yarışında dikkat çeken bir noktada olmayı hak ediyor.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi de daha ikinci bölüm yayınlanmışken izleyiciler tarafından çok beğenildi. Avukat Ceylin ile Savcı Ilgaz karakterlerine hayat veren ikili, Aşk 101 dizisinden sonra yeniden bir projede partner oldu. Birbirlerine çok yakıştırılan ikili, güçlü bir uyum sergiliyor. Hem Pınar Deniz hem de Kaan Urgancıoğlu’nun hayranlarına göre dizideki oyunculuk performansı ikisi adına da efsane olarak nitelendiriliyor.

Yargı dizisinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu efsane bir oyunculuk sergiliyor! 10

Yargı dizisinde hem Ceylin hem de Ilgaz karakterleri güçlü bir kişilik sergiliyor. Ancak her ikisi de yaşadıkları olaylar nedeniyle duvara toslamış durumda… Dizi hayranları 2 yılı süren senaryo çalışmalarının yansımalarını şimdi ekranda görüyor. Sosyal medyada Yargı dizisiyle ilgili binlerce mesaj paylaşılıyor ve güçlü bir etkileşim de oluşturuldu.

Sema Ergenekon’un Adliye saraylarındaki deneyimlerle oluşturduğu hikaye çok ilgi gördü. Başrol oyuncularının uyumu ve dizinin diğer kadrosunun da güçlü birlikteliği ile Yargı, yeni sezonun en sürpriz yapımı olmayı hak ediyor.

Karakterlerine çok yakıştırılan iki ünlü isim yeni bölümde de derin duygularla ekran başına geçecek hayranları çok etkileyecek. 3 Ekim Pazar akşamı dizinin 3. bölümü yayınlanacak. Yargı’nın yeni bölüm fragmanı da paylaşıldı. Ilgaz, babası Metin’den hesap soruyor!

Arabada bulunan fotoğraf ortalığı karıştırıyor. Ceylin’in kardeşi İnci ile Ilgaz’ın babası Metin’in samimi fotoğrafı sonrası olay arapsaçına dönüyor. Ceylin, Ilgaz’a sert tepki verirken kafası karışana Ilgaz soluğu babasının yanında alıyor. Gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan Ilgaz, babası Metin’e fotoğraftaki durumu soruyor.

Yargı yeni bölümüyle 3 Ekim Pazar günü saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.