Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisinde Pınar Deniz’in duygu yoğunluğuna siz de şaşıracaksınız!

Yargı dizisinde Pınar Deniz’in duygu yoğunluğuna siz de şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi pazar akşamları Kanal D ekranında yayınlanıyor ve dizi hayranları da yeni bölümü merakla bekliyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü öncesinde de heyecanlı bir bekleyiş var.

Koronavirüs sorunları nedeniyle 2 haftadır ekranda olmayan Yargı dizisinin 15. yeni bölümünü 9 Ocak akşamı izleyebileceksiniz. Çok duygusal sahneler sizleri bekliyor. Pınar Deniz’in canlandırdığı Avukat Ceylin karakteri ile Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Savcı Ilgaz’ın duygusal anları sizleri de çok etkileyecek.

Engin’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve hapse giren Ceylin, ilk buluşmada Ilgaz’ın kollarına atlıyor. İki aşığın duygu dolu anları da izleyicileri fazlasıyla etkileyecek.

Pınar Deniz’in bu sahnede ne kadar inandırıcı rol yaptığını da fragmandaki kısa görüntülerden bile anlayabilirsiniz.

Yargı dizisi 15. bölümde Ilgaz’ın aşkına sahip çıkması ve onu en zorlu anında yalnız bırakmaması da günümüz dünyasına yönelik verilen önemli bir mesaj..

Ceylin hatırladıkları ile daha da kötü bir hale geliyor. Ilgaz ise onun kendini toparlaması gerektiğini ve bu süreçte hep yanında olacağını söylüyor.

Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Kanal D’de ekrana gelecek ve çok duygusal anlar yaşanacak.