Ana sayfa Dizi Haberleri Haluk Bilginer’in başrolünde oynadığı Baba dizisine katılan usta isim, diziyi bir adım daha öne taşıdı!

Haluk Bilginer’in başrolünde oynadığı Baba dizisine katılan usta isim, diziyi bir adım daha öne taşıdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın iddialı projelerinden birisi daha ekrana gelmek için adeta gün sayıyor! Shw TV’nin sezon ortasındaki yeni bombası olan Baba’nın tanıtımı, izleyiciyi zaten büyük merakta bıraktı! Özellikle başrolünde Haluk Bilginer’in yer alıyor olması, zaten diziyle ilgili genel bir kanıyı çoktan izleyicinin aklına yerleştirdi.

Uzun süredir ekranda yer almayan Haluk Bilginer’in yeniden dönüşü muhteşem olacak gibi duruyor! Baba dizisinin kadrosunun da özenle hazırlandığı, detaylar ortaya çıktıkça netlik kazanıyor! Dizinin genç oyuncu kadrosunun yanı sıra Haluk Bilginer gibi usta bir ismin daha yapımda yer alması, projenin değerini bir kat daha arttırmakta.

Kim mi bu isim? Pek çok dizi ve sinema filminin aranılan usta ismi Ayda Aksel! Haluk Bilginer ve Ayda Aksel gibi iki önemli ve usta ismin karşılıklı oynayacağı Baba dizisi, şimdiden merak konusu!

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği dizi ilk olarak Tolga Sarıtaş ile anılmaya başlanmıştı. Ardından Haluk Bilginer ile anlaşma sağlanması, diziye olan ilgiyi de arttırdı. Emmy ödüllü usta oyuncunun diziyle ilgili beklentileri arttırdığı da bir gerçek!

Bu merakın üstüne bir de Ayda Aksel ismi eklenince, Baba dizisi için izleyicinin heyecanını giderek büyüten bir projenin gelmekte olduğu anlaşılıyor.

Haluk Bilginer'in başrolünde oynadığı Baba dizisine katılan usta isim, diziyi bir adım daha öne taşıdı! 7

40 yıldır tiyatro, sinema ve dizi sektöründe rol alan Ayda Aksel, oynadığı her karaktere de bambaşka bir yorum katan bir sanatçı. Son olarak ekranlara Hercai dizisi ile gelmişti. Baba dizisiyle yeniden ekrana dönecek olan Ayda Aksel’in dizideki rolü de belli oldu. Aksel, Haluk Bilginer’in oynayacağı Emin Saruhanlı’nın eşi Fazilet Saruhanlı’ya hayat verecek.

İki usta ismin karşılıklı sahneleri şimdiden heyecan yaşatıyor! Çukur’un senaristi Gökhan Horzum’un imzasını taşıyan Baba’nın ne kadar iddialı bir yapım olduğu da zaten ilk tanıtımdan anlaşıldı

Bir ailenin dramını anlatacak olan Baba dizisinde ayrıca Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Özge Özacar ve Hakan Kurtaş da rol alıyor.