Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon’a en ciddi eleştiriden kurtulma fırsatı çıktı!

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon’a en ciddi eleştiriden kurtulma fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı isimli Kanal D dizisinin pazar akşamları çok başarılı performans sergilediğini biliyoruz. İlk başladığı andan bu yana senaryosu ile herkesi şaşırtan dizinin gizli gücü Sema Ergenekon… İki yıl boyunca dizinin hikayesini oluşturmak için Adalet Sarayı’nda gözlemlerde bulunan ünlü senarist, hem hakimlerle hem savcılarla hem de avukatlarla bir arada olmanın farkını senaryoya yansıttı.

Yargı dizisi hikayesi, oyunculuk performansları, kurgusu ve müzikleri ile çok beğenildi. Reytingleri de iyi gelen dizinin artık milyonlarca sadık izleyici kitlesi var. Yargı dizisi bu kadar büyük çıkışa rağmen bir konuda ise eleştiriliyor. Hem de bu ciddi ve gerçekçi bir eleştiri…

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon'a en ciddi eleştiriden kurtulma fırsatı çıktı! 7

Kaan Urgancıoğlu’nun Savcı Ilgaz performansı kafalarda soru işareti bırakıyor? Bu nasıl savcı böyle dedirten bir sorgulama yapılıyor. Kaan Urgancıoğlu rolünde başarılı performans ortaya koysa da senaryoda izleyiciyi Savcı Ilgaz yeterince ikna edemedi.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da diziye yönelik benzer bir eleştiride bulundu. Ünlü eleştirmen şimdi de senarist Sema Ergenekon’a bu durumu düzeltme fırsatı çıktığı anlamına gelen bir yorumda bulundu.

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon'a en ciddi eleştiriden kurtulma fırsatı çıktı! 8

Sina Koloğlu diyor ki… “Yargı’da hep söyledim, savcıyı hissettiren diğer savcı Pars… Şimdi Ceylin, Engin’i öldürdüğü iddiası ile gözaltına alındı. Bakalım Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) bize ‘savcı’ olduğunu hissettirebilecek mi?”

Evet gerçekten de senarist Sema Ergenekon ve yönetmen Ali Bilgin için Savcı Ilgaz karakterinin daha güçlü ve etkili bir savcı görüntüsü vermesi adına hikaye bir fırsat sundu.

Şimdi bu fırsat kullanılır ise Yargı dizisine yönelik olan en ciddi eleştiri de hafifleyecektir. Savcı Ilgaz, birçok izleyicinin hayranlığını kazanan Savcı Pars gibi olabilecek mi? İzleyip göreceğiz.