Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Hacıoğlu geçen yıl Fox TV’de eleştirildi, bu yıl göklere çıkartıldı!

İsmail Hacıoğlu geçen yıl Fox TV’de eleştirildi, bu yıl göklere çıkartıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mahkum isimli dizinin çok başarılı olduğunu hem reytinglerden hem de sosyal medya yansımalarından görüyoruz… İlk iki bölümü yayınlanan dizi çok iyi bir sıçrama yaptı. Dizinin ilerleyen bölümlerde izleyici sadakatini sağlayabileceği ve perşembe akşamları iyi reytingler alabileceği artık net.

Mahkum dizisinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisinin başarılı performansları da çok konuşuluyor… Savcı Fırat Bulut karakterinde Onur Tuna büyük beğeni topladı ve Mucize Doktor’dan sonra yine çok başarılı bir işe daha başlayarak hayranlarını mutlu etti.

Mahkum dizisinde herkesin dilindeki isim ise İsmail Hacıoğlu… Savaş ve Barış isimli karakterleri canlandıran oyuncu, bir oyunculuk resitali sunuyor. Birbirlerine zıt iki karakteri öyle başarılı canlandırıyor ki, sosyal medyada oyuncu bir anda patlama yaptı. Dizi hayranları, Mahkum’dan daha çok İsmail Hacıoğlu’nun performansını öne çıkarttı.

İsmail Hacıoğlu geçen yıl Fox TV'de eleştirildi, bu yıl göklere çıkartıldı! 8

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da “İsmail Hacıoğlu döktürüyor” diyerek ünlü oyuncunun başarılı sahnelerine göndermede bulundu.

Bundan bir yıl öncesinde ise eleştirilen bir İsmail Hacıoğlu portresi vardı. Bu eleştirinin nedeni ise Zümrüdüanka isimli Fox TV dizisiydi… Diziye ikinci sezonda dahil olan oyuncu Cihan karakterini canlandırdı.

Dizinin ikinci sezonunda hikayeyi ayağa kaldırması beklenen İsmail Hacıoğlu, karakterin silik olmasının da etkisiyle bir farkındalık oluşturamadı. Cihan karakterinin ne kadar gerekli olduğu soruları soruldu. Hatta İsmail Hacıoğlu sosyal medyada bu rolüyle gündem bile olmadı…

İsmail Hacıoğlu geçen yıl Fox TV'de eleştirildi, bu yıl göklere çıkartıldı! 9

Yani oyuncunun bir yıl aradan sonra aynı ekranda iki farklı projedeki hallerine bakılınca senaryonun ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.

Mahkum dizisi hem Fox TV’ye çok iyi geldi hem de İsmail Hacıoğlu, bir yıl aradan sonra aynı ekranda bu sefer farklı bir diziyi ayağa kaldıran isim olarak Zümrüdüanka günlerini unutturdu.