Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi önce birinciliği kaybetti şimdi de ikincilik elinden kaçtı!

Yasak Elma dizisi önce birinciliği kaybetti şimdi de ikincilik elinden kaçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım’ın en iyi yapımlarından birisi olan Yasak Elma dizisi beşinci sezonuyla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin altıncı sezonda da devam edeceğine yönelik güçlü işaretler daha önceden gelmişti.

Yasak Elma, hikayesinin sürekli yenilenmesi ile izleyicilerin sıkılmadan izleyebildiği bir yapım olduğu için altıncı sezonda da devam etmesi mümkün. Ancak dizinin bu sezon en iyi ilk iki program arasında yer alması durumu artık sona erdi.

Alparslan dizisinin başlaması ile önce birinciliği kaybeden Yasak Elma, şimdi de ikincilikten oldu. TRT1’in çok iddialı dizisi Alparslan karşısında artık birincilik umudu bulunmayan dizinin, haftalardır tüm kategorilerde ikincilikler elde ettiğine şahit olduk.

Ancak 13 Aralık akşamı yayınlanan Yasak Elma 124. bölümü tüm kategorilerde bir sıra gerileyerek üçüncülük konumuna düştü.

Alparslan hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında birinci oldu, AB’de ise ikincilik geldi. Fox TV ana haber bülteni ise AB ve ABC1’de ikinciliği elde etti. Tüm kişilerde ikinci sırada ise Esra Erol yer alıyor…

Bu durum Yasak Elma dizisinin reyting rekabetinde üçüncülüğe gerilemesine neden oldu. Dizinin reyting oranları ise gayet iyi ve önümüzdeki haftalarda yaşanacak gelişmeler ile yine ikincilik gelebilir.