Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde yeni dönem başladı, iyi yoksa kötü mü olacak?

Yargı dizisinde yeni dönem başladı, iyi yoksa kötü mü olacak?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı, artık birincilikleriyle de konuşuluyor. Teşkilat dizisinin güçlü çıkışına yanıt vererek zaman zaman önüne geçen Yargı, hikayesi ile çok dikkat çekti. Oyunculuk performanslarıyla da sezonun en iyi yapımları arasına katılan dizide yeni bir dönem başlıyor.

Ilgaz ve Ceylin karakterlerinin öne çıktığı hikayede, formalite olarak yapılan nikahtan sonra ikilinin yakınlaşmaya başladığına şahit olacaksınız. Yargı dizisinin 9. bölümü ile birlikte aşk dönemi de başlamış olacak. Bu yeni dönem hikayenin nereye doğru ilerleyeceği konusunda da önemli. Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan Yargı’nın senaryosu sayesinde bu güce ulaştığı biliniyor.

Dizinin hikayesinde aşkın izleyiciler tarafından nasıl bir etkisinin olacağı, senaryonun aynı güçlü temalarla devam edip etmeyeceği de merak ediliyor. Dizilerde güçlü hikayelerin arasına gelen aşk temaları zaman zaman yapıma olan ilginin azalmasına veya artmasına neden olabiliyor. Yargı dizisinde Ilgaz ve Ceylin’in aşkının hikaye içinde nasıl bir konumda bulunacağı, adalet arayışına yönelik olarak hikayeyi zayıflatıp zayıflatmayacağı konusu da öne çıkacak. Bu detaylar için bekleyip göreceğiz.

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyici ile buluştu. Tanıtımda Ilgaz ile Ceylin’in konuşmaları ikili arasında doğan romantizmin sinyallerini veriyor.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı dizinin yeni bölümünde Ilgaz ile Ceylin arasında engel olmaya çalıştıkları duygular oluşmaya başlıyor.

Sürekli kendisini düşünen Ilgaz’ın bu ilgisinden etkilendiğini gizleyemeyen Ceylin, yakınlaşmalarını şakaya vuruyor. Ceylin, Ilgaz’ın yara izini fark edip ona hikayesini sorarken Ilgaz ise kendisini Ceylin’e yaklaşmaktan alıkoyamıyor. İkilinin yakınlaştığı tanıtım, dizinin yeni bölümüne dair heyecanı zirveye taşıyor.

‘Yargı’ her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…