Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş sürpriz karşısında şaşırdı, güzel bir dilekte bulundu!

Uğur Güneş sürpriz karşısında şaşırdı, güzel bir dilekte bulundu!

tarafından ker_def

3 sezon boyuncu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakteri ile geniş bir izleyici kitlesini etkileyen Uğur Güneş, diziden ayrıldıktan hemen sonra Kanunsuz Topraklar isimli dizi ile anlaşma yapmıştı. Bir süre dinlenen, yaz aylarında yeniden çalışmaya başlayan oyuncu, çok farklı bir karakter ile yeniden izleyici karşısına geçti.

FOX’un sevilen dizisi “Kanunsuz Topraklar”ın Davut’u olarak dikkat çeken Uğur Güneş, yeni yaşını dizi ekibinin sürpriziyle kutladı. Çekim sırasında sete getirilen pastayla şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayan ünlü oyuncu, mumları üflerken sağlık diledi. Pastanın üzerinde Uğur Güneş’in resminin bulunması da güzel bir detaydı.

Uğur Güneş sürpriz karşısında şaşırdı, güzel bir dilekte bulundu! 7

Rol aldığı televizyon dizileri ve sinema filmlerinde sergilediği oyunculukla büyük beğeni toplayan Uğur Güneş, yeni dizisi “Kanunsuz Topraklar”ın setinde ekip arkadaşlarının sürpriziyle karşılaştı. 10 Kasım 1987 doğumlu ünlü oyuncu, çekim sırasında sete getirilen doğum günü pastasıyla şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadı.

Kendi fotoğrafıyla hazırlanan pastanın üzerindeki mumları dönem kostümleri içinde üfleyen Uğur Güneş, set ekibine bu hoş sürpriz için teşekkür etti. Başta Esra Bilgiç olmak üzere tüm rol arkadaşlarının katıldığı kutlamada duygusal anlar yaşayan Güneş, “Tüm dünya için sağlık diliyorum. Ayrıca hepimizin hayallerinin gerçekleşeceği bir yıl olsun bu yıl” dedi.