Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisine bravo bir kez daha reytinglerde Teşkilat’ı geçti!

Yargı dizisine bravo bir kez daha reytinglerde Teşkilat’ı geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor. Fox TV’de Elbet Bir Gün’ün de yayın hayatına başlaması ile birlikte rekabette toplam 4 yapım bulunuyor.

Teşkilat, Yargı, Benim Hayatım ve Elbet Bir Gün dizilerinin 7 Kasım akşamı reyting yarışında önemli sonuçlar yaşandı. Her şeyden önce Kanal D’nin Yargı dizisinin AB grubunda bir kez daha birincilik elde etmesi, Teşkilat’ın da ikinci sıraya düşmesi dikkatlerden çekti.

Önceki hafta hem AB hem de ABC1 gruplarında birinci olan Yargı, geçen hafta ise Teşkilat’ın karşısında ikincilikler elde edebilmişti. Ancak 7 Kasım akşamı Yargı dizisi güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile AB’de yeniden öne çekti.

Teşkilat ise tüm kişiler ve ABC1 gruplarında yine birincilikler elde etti. İki dizi arasındaki reytinglerin de birbirlerine çok yakın olduğunu ve önümüzdeki haftalarda birinciliklerin tüm kategorilerde el değiştirmesinin mümkün olduğunu belirtelim.

Yargı dizisine bravo bir kez daha reytinglerde Teşkilat'ı geçti! 7

TRT1’in Teşkilat dizisi geçen hafta iki haneli oranları geçmeyi başarmıştı. Bu sezon bu başarıyı elde eden Camdaki Kız ve Gönül Dağı dizileri de oldu.

Teşkilat 21. bölümde bir miktar reyting düşüşü yaşadı. İşte bu düşüş nedeniyle AB’de birincilik gitti, ikincilik geldi.

Teşkilat dizisinin 22. bölümü ile 14 Kasım Pazar günü yeniden tüm kategorilerde birinci olması kimseyi şaşırtmayacaktır. Ancak Yargı dizisi de güçlü hikayesi ile tüm kategoriler için birinciliğe aday gözüküyor.