Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Elbet Bir Gün dizisi reytinglerde nasıl başladı?

Fox TV’nin Elbet Bir Gün dizisi reytinglerde nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elbet Bir Gün isimli dram dizisi izleyicilerden hikayesi ve oyunculukları noktasında geçer not alan bir yapım olarak gözüktü. Sosyal medyada olumlu yorumlar yapıldı.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri de çok merak ediliyor. Her şeyden önce Fox TV’de bu sezon yaşanan dizi sorununun Elbet Bir Gün için de geçerli olduğunu söylemek gerekiyor.

Dizi reytinglerde iyi başlangıç yapamadı. Ortalamanın altında gerçekleşen reytingler çok kötü değil ama beklentilerin de altında kaldı. Tüm kişiler kategorisinde 10. sırayı alan dizi, AB ve ABC1’de ise günü sekizinci olarak tamamladı. Elbet Bir Gün dizisi ne yazık ki, önümüzdeki birkaç haftada reytinglerini yükseltemez ise durumu Uzak Şehrin Masalı ile Yalancılar ve Mumları’ndan farksız olmayacaktır.

Kanal yönetiminin geçen sezondan başlayan ve izleyicileri umursamayan stratejisinin bu sezonki dizilerin düşük reytingler almasına neden olduğu gerçeğini Elbet Bir Gün dizisi bir kez daha hatırlattı.

Artık Fox TV ekranında dizi izlemek cesaret istiyor. Çünkü reytingler düşük gelirse kanal yönetimi hemen yayından kaldırma kararı alıyor. Bu durum da izleyicileri kanaldaki dizilerden uzaklaştıran bir tepki doğurdu.