Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin başarısı ortada, söylenecek bir söz yok!

Yargı dizisinin başarısı ortada, söylenecek bir söz yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Metin karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal ile eşi Özgen Danyal, Uğur Aslan’ın müzikli arabesk oyununu izlemeye gidenler arasında yer aldı. Yargı dizisinde Eren komiser karakterini canlandıran Uğur Aslan, tüm ekip arkadaşlarının desteği ile muhteşem bir gösteriye imzasını attı.

Yargı dizisinin başrolünde yer alan ve emekli bir komiser olarak dikkatleri çeken Hüseyin Avni Danyal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra Kanal D ekranındaki Yargı’dan gelen teklifi değerlendirmişti.

Yargı dizisinin başarısı ortada, söylenecek bir söz yok! 7

Oyuncu, rol arkadaşı Uğur Aslan’ın uzun süredir bu gösteriye hazırlandığını belirtti. Oyuncu, arkadaşının daha önce Ankara’da sergilediği performansları da iyi bildiğini dile getirdi. Yargı dizisinin başarısının ortada olduğunu belirten oyuncu şunları söyledi:

“Yargı’dan bahsedecek bir şey yok. Yargı’nın başarısı ortada. Yargı çok güzel gidiyor. Reytingler de gösteriyor bunu. Hakikaten Şampiyonlar Ligi işi yapıyoruz. Tüm ekip ile, senaryo ile, yapım şirketiyle gayet güzel gidiyor iş. Karşılığını da alıyoruz, gayet mutluyuz.”

Bugüne kadar birçok tiyatro oyununda rol alan, sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan Hüseyin Avni Danyal, etkili performansıyla kariyerinde birçok önemli dizinin de başrolünde yer aldı. Yargı dizisinde de Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ile birlikte usta oyuncu ismini başrole yazdırdı.