Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz’in başına gelen kötülükler, ona büyük fayda sağladı!

Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz’in başına gelen kötülükler, ona büyük fayda sağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Olumsuzluklar önce üzdü sonra Pınar Deniz’e çok şey kazandırdı! Yargı isimli Kanal D dizisinde başrolde yer alan Pınar Deniz, çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Kaan Urgancıoğlu ile de iyi bir ikili haline gelen oyuncu, başarıdan başarıya koltuğu bir dönemi yaşıyor.

Ancak ünlü oyuncunun hayatında her şeyin kötü gittiği ve olumsuzluklar ile sık sık yüzleştiği dönemler de oldu. Pınar Deniz, bugün geldiği noktadan geriye dönüp baktığında yaşadığı bu olumsuzlukları çok farklı bir şekilde değerlendiriyor.

Hakan Gence’nin Hürriyet’in youtube kanalındaki sohbet programına katılan Pınar Deniz, yaptığı açıklama ile herkese kendisini sorgulaması gerektiği hissiyatı verdi. Çünkü bu sorgulama insanı çok geliştiren ve nereden nereye geldiğini gösteren çok anlamlı bir tavır.

Pınar Deniz, yaptığı itirafta geçmişte yaşadığı olumsuzluklara geri döndüğünü ve onların kendisine ne kadar faydalı olduğunu gördüğünü anlattı.1

2021 yılının kendisi için zor geçtiğini anlatan oyuncu, dikkat çeken şu sözleri söyledi:

“Benim başları çok zor olan, özel hayatımda çok sınandığım bir hem ailesel hem kendi özel hayatımda çok sınandığım bir dönemdi. Karanlığın içinde çıkıp, sonrası güzellik, iyilik. Gerçekten geçmişe döndüğümde oradaki bir anı hatırlayıp, oradaki kendimi izliyorum. Ne öğrendiğime bakıyorum. 2021, gerçekten o olumsuzluklar hep çok güzel şeyler kazandırdı. Benim kendimle daha dürüst olduğum bir yıl. Normalde hiç hayır diyemeyen bir insandım. Sette de artık çok net birisi oldum. Artık çok daha net birisi yaptı beni 2021.”