Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin katili Engin için sosyal medyada Onur Durmaz’a ilginç tepkiler var!

Yargı dizisinin katili Engin için sosyal medyada Onur Durmaz’a ilginç tepkiler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde başrolde yer almasa bile başroller kadar etkili olmaya başlayan Onur Durmaz hem iyi performans sergiliyor hem de dizi ile gelen fırsatı iyi değerlendiriyor.

Ceylin’in kardeşi İnci’nin katilinin Engin çıkması herkes gibi oyuncuyu da çok şaşırttı. Bu durumun kendisi için büyük fırsat olduğunu hemen fark eden oyuncu, Engin’in katil olmasına çok sevindi.. Onur Durmaz, bu gelişmelerden sonra sosyal medyadan gelen yorumlara da şaşırdı. Çünkü oyuncuya olumsuz bir tepki bekleniyordu ama bunun tam tersi oldu.

Oyuncu, şu açıklamayı yaptı: “Çok korkuyordum. İnsanlar kızacaklar, çok küfür yiyeceğim gibi geliyordu. Hiç olmadı, tam tersi oldu. Engin ile Onur’un ayrımını o kadar güzel fark etti ki insanlar, bunun için onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Çok güzel geri dönüşler alıyorum.”

Engin karakterinden izleyicinin nefret ettiklerine yönelik yorumların kendisine geldiğini anlatan Onur Durmaz, kendisinin de bu karaktere uyuz olduğunu ifade etti.

Senaryonun ters köşeleri ve izleyicinin saygısını kazanması tüm oyuncular için yeteneklerini sergilemeleri konusunda önemli bir fırsat sundu.

Onur Durmaz da bu fırsatı kullanmaktan son derece memnun.