Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde senaryo ‘bu diziyi kaçıran üzülür’ diyor!

Camdaki Kız dizisinde senaryo ‘bu diziyi kaçıran üzülür’ diyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının büyük bir heyecanla takip ettikleri Camdaki Kız dizisinin hikayesinde çok dikkat çekici gelişmeler var. Dizinin muhteşem ilerleyen senaryosu, milyonları ekran başına topluyor. Kanal D ekranında her perşembe akşamı adeta senaryo ve oyunculuk resitalleri sergileniyor.

Camdaki Kız dizisinde Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin müthiş planı ile birlikte ikinci büykü skandal da patlayacak. Cana, Sedat konusunda kendisini tehdit eden ve sıkıştıran Feride’ye hayatının şokunu yaşattı. Sedat’tan sonra Adil Bey de Cana’nın tuzağına düşerek ikinci büyük skandala imzasını attı.

Feride için ise işler artık sertleşiyor… Nur Sürer’in başarıyla canlandırdığı Feride, eşinin Cana’nın kıskacı altında olduğunu öğreniyor. Adil beye de ne yaptığını bildiğini hissettiren Feride, yeni bölümde heyecanın artmasına neden oldu.

Camdaki Kız dizisinde senaryo 'bu diziyi kaçıran üzülür' diyor! 1

Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 21. bölüm fragmanında Sedat ile Nalan arasındaki gerilim devam ederken, asıl bombayı Cana patlatacak. Adil Bey ile buluşan ve onu kendisine çeken Cana, büyük bir oyun oynuyor.

Feride’nin Cana’ya nasıl karşılık vereceği merakla beklenirken, muhteşem bir senaryonun varlığını da izleyiciler takdirle karşılıyor. Sosyal medyada Camdaki Kız hayranları yeni bölümün çok sarsıcı olacağına yönelik yorumlar paylaşıyor.

Muzo’nun kız arkadaş meselesinde neler yaşanacağını da merakla bekleyen dizi hayranları için 21. bölüm birçok olayın yaşanacağı bir bölüm olacak. Camdaki Kız, 25 Kasım Perşembe akşamı 21. bölümü ile Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak.

Cana, Sedat ve Nalan’dan intikam almak için şimdi de Adil’e tuzak kuruyor.

Cana ve Adil’i samimi şekilde gören Nalan ise bu manzara karşısında şoke oluyor.

Feride ise Adil’e aba altından sopayı gösteriyor!

Öte yandan Sedat ve Nalan arasına yine bir ihanet giriyor!