Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Eren komiseri Uğur Aslan söyledi, Pınar Deniz sahnede dans etti!

Yargı dizisinin Eren komiseri Uğur Aslan söyledi, Pınar Deniz sahnede dans etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Yargı dizisi başarılı çıkışıyla göz dolduran bir yapım oldu. Dizide hem hikaye hem de oyunculuk performansları çok konuşuluyor. Milyonlarca izleyiciyi etkileyen dizinin oyuncuları geçtiğimiz gün keyifli bir gün geçirdi.

Yargı dizisinde Eren komiser olarak yer alan şarkıcılık da yapan Uğur Aslan özel bir organizasyona imzasını attı. Uğur Aslan, kendi hayatında yola çıkarak bir arabesk müzikali sahneledi. Gösteride sahneye çıkanlardan birisi de Pınar Deniz oldu… Esra Erol ve Başak Gümülcinelioğlu ile birlikte Pınar Deniz sahnede şarkılara eşlik etti.

Bir ara Uğur Aslan’ın müziğine kendisini kaptıran Pınar Deniz’in kendinden geçtiği ve farklı dans figürleri ile bir hayli eğlendiği görüntüler de beğeni topladı. Pınar Deniz bir hayli neşeliydi ve yoğun geçen dizi temposunun arasında bu eğlence ile moral buldu.

Uğur Aslan’ı yalnız bırakmayan Yargı dizisindeki arkadaşları da keyifli anlar yaşadı. Uğur Aslan, etkileyici sesiyle izleyenleri keyiflendirirken, Pınar Deniz’in o anlardaki keyifli halleri de sosyal medyada çok ilgi gördü.

Pınar Deniz etkinliğe kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yiğit Kirazcı ile birlikte geldi. Pınar Deniz’in keyifli anlarını TV100’ün haberinden izleyebilirsiniz.