Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Altan Düzyatan ile Kaan Urgancıoğlu, arabeske çok uzak!

Engin Altan Düzyatan ile Kaan Urgancıoğlu, arabeske çok uzak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde komiser Eren karakterini canlandıran Uğur Aslan’ın arabesk temalı müzikal gösterisine katılanlar arasında rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile, ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan da vardı.

Uğur Aslan, kendi hayatında yola çıkarak özel olarak hazırladığı arabesk gösterisi ile sahnede bir ilke imzasını attı. Kaan Urgancıoğlu da aynı dizide rol aldığı arkadaşına destek olmak için oradaydı. Oyuncu, “Keyfimiz çok yerinde.

Uğur Aslan bu akşam kendi hayatında yola çıkarak arabesk müzikali oynadı. İlk gösterisi. Biz ona destek vermek için ve çok da güzel bir oyunu izlemek için geldik” açıklamasını yaptı. Kaan Urgancıoğlu da hayatının bir döneminde arabesk dinlediğini vurguladı.

Engin Altan Düzyatan ile Kaan Urgancıoğlu’nun samimi halleri de kameralara yansıdı. Düzyatan, arabeski çok dinlemediğini ama oyunun içinde arabeskin olabileceğini söyledi.

Düzyatan, “Arabesk hayatımızın bir döneminde oldu. Biz de arabesk dinledik. Çok önemli sanatçılar var. Ama hayatımızda genel olarak dinlediğim bir tür değil” diye konuştu.

İki oyuncunun sözlerinden arabesk müziğe uzak oldukları ve bu türü çok da tercih etmedikleri anlaşıldı.