Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin genç yıldızı Arda Anarat herkesin diline düştü!

Yargı dizisinin genç yıldızı Arda Anarat herkesin diline düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi pazar akşamları artık milyonların tercihi konumuna geldi. Çok başarılı bir hikayesi bulunan dizinin oyuncuları da dikkat çekiyor. Başrolde yer alan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sırca Savcı Pars olarak da Mehmet Yılmaz Ak çok dikkat çeken performanslar ortaya koyuyor.

Yargı dizisinde dikkat çekmeye başlayan bir isim daha var. 1 Nisan 1999 doğumlu olan Arda Anarat’tan bahsediyoruz. Genç oyuncu kendisinden beklenenin çok üzerinde bir performans sergiliyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet olarak öne çıkan oyuncu, Diriliş Ertuğrul gibi etkili bir projede de büyük tecrübe kazandı. Tek Yürek, Çukur, Hekimoğlu ve Ex Aşkım gibi yapımlarda da rol alan Arda Anarat, her projesinde kendisini geliştirerek ilerledi.

Yargı dizisinin genç yıldızı Arda Anarat herkesin diline düştü! 7

Yargı dizisinde Çınar karakterini canlandıran oyuncunun rol yeteneğine kısa sürede hayran kalan çok sayıda izleyici bulunuyor. Hikayenin sevilen isimlerinden olan ve dikkatleri hemen üzerine çeken Arda Anarat, gelecek vaat ediyor.

İlk bölümden itibaren hikayedeki cinayetin etrafında döndüğü Çınar olarak göz önündeydi. Zor bir rolün altından başarı ile kalkan Arda Anarat, ağır ve psikolojik yanı zorlayıcı sahnelerle ekrana geliyor.

Başrollerden rol çalan Arda Anarat da geleceğin yıldız isimlerinden olduğunu başarılı oyunculuğu ile ortaya koymaya devam ediyor.