Ana sayfa Sosyal Medya Yetenekli oyuncu Çağlar Çorumlu’yu hiç böyle görmediniz!..

Yetenekli oyuncu Çağlar Çorumlu’yu hiç böyle görmediniz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çekimleri Nevşehir’de yapılan BKM Film imzalı Hazine adlı sinema filmi yıldız oyuncuları bir araya getirdi.

Çağlar Çorumlu ile Boran Kuzum’un baş rollerinde yer aldığı filmde, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz ve Mert Denizmen gibi iddialı isimler de rol alıyor.

Hazine filminin senaryosuna da kaleme alan Canbert Yergüz aynı zamanda filmin yönetmen koltuğunda da oturuyor. Merakla beklenen filmin tamamının Nevşehir’de çekileceği açıklandı.

Her projesinde kılıktan kılığa giren yetenekli oyuncu Çağlar Çorumlu filmden kareleri instagram hesabından da paylaştı. Çorumlu paylaşımlarıyla hayranlarına, bu defa da çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacağının sinyallerini verdi.

Yetenekli oyuncu Çağlar Çorumlu'yu hiç böyle görmediniz!.. 9

Ekranların en başarılı komedi oyuncularından Çağlar Çorumlu, bugüne kadar rol aldığı dizi ve filmlerdeki performansıyla birçok kez gündem oldu.

Yetenekli oyuncu Çağlar Çorumlu'yu hiç böyle görmediniz!.. 10

En son Cem Yılmaz’ın çektiği Erşan Kuneri filminde rol alan yetenekli oyuncu bir banka reklam filminde canlandırdığı Zeki Müren karakteriyle de çok konuşulmuştu.

Yetenekli oyuncu Çağlar Çorumlu'yu hiç böyle görmediniz!.. 11

Oyuncunun son filmi Hazine de hem kadrosu hem de hikayesi ile iddialı bir proje, filmle ilgili henüz daha detaylı bir bilgi yok ancak Çağlar Çorumlu’nun paylaşımları izleyicide merak uyandırmaya yetti. Sevenleri şimdiden oyuncunun yeni filmini merakla beklemeye başladı.