Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinin ilk fragmanıyla verilen güçlü mesaj!

Yargı dizisinin ilk fragmanıyla verilen güçlü mesaj!

tarafından ker_def

Yeni sezonun adalet temalı en güçlü hikayelerinden birisi olarak Yargı dizisi gözüküyor… Kanal D’nin yeni dizisi Yargı’nın ilk tanıtımı yayınlandı… Sema Ergenekon’un 2 yıllık çalışmasının ürünü olan hikaye herkesi derinden etkileyecek.

Ay Yapım projesi olan dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in yer alıyor. Ali Bilgin yönetmenliğini yaptığı dizinin fragmanı o kadar etkileyiciydi ki, izleyiciler çok farklı ve güçlü bir yapımın geldiğini hemen anlıyor.

Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ ile Pınar Deniz’in hayat verdiği ‘Avukat Ceylin’in bir davayla kesişen yollarının ipuçlarını veren tanıtım izleyiciye sürükleyici bir projenin sinyallerini veriyor.

Sürükleyici hikayesiyle yeni sezonda izleyenleri ekrana kilitleyecek olan Yargı’nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden ‘Yargı’nın zengin oyuncu kadrosunda diğer isimler şöyle: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.

İnsanın en yakınındakilere bile ne kadar güvenebileceğini sorgulatacak ‘Yargı’ çok yakında Kanal D’de başlıyor!