Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve ailesi için çok kıymetli!

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve ailesi için çok kıymetli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yer alıyor. Geçen sezon Demet Özdemir ile tv8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de birlikte yer alan İbrahim Çelikkol, yeni sezonda ise Hilal Altınbilek ile partnerlik yapıyor.

Adana’da çekimleri yapılan diziden fırsat buldukça İstanbul’a gelerek ailesi ile hasret gideren İbrahim Çelikkol, oğlu Ali’nin uzayan saçlarını kestirmek için kuaföre götürdü. Burada Siyah Beyaz Aşk ve Kuş Uçuşu isimli dizilerde aynı sette yer aldığı Birce Akalay ile karşılaşan oyuncu, arkadaşı ile hasret giderdi.

Çelikkol, “Birce benim her zaman dostum. Her zaman çok kıymetli benim hayatımda. Bizim için çok değerli, ailemiz için çok değerli” ifadelerini kullandı.

Yaz öncesinde Netflix için Birce Akalay ile birlikte yeniden kamera karşısına geçen İbrahim Çelikkol, yeni dizinin Şubat ayı gibi izleyici ile buluşacağını söyledi.

Tam tarihini bilmediğini ama tahmini olarak Şubat ayında gösterime girebileceğini ifade eden oyuncu, güzel bir iş olduğunu ve kendisinin de çok merak ettiğini ifade etti.

Bilindiği üzere Birce Akalay sezon başında Son Yaz isimli diziye Sare karakteri ile katıldı. Ancak dizinin ikinci sezonu 5 bölüm sürebildi ve Son Yaz 26. bölümüyle final yaptı. Oyuncunun yeni dizisi ise dijitalde olacak. Birce Akalay, Mezarlık isimli yeni dizi için yapımcı Abdullah Oğuz ile anlaştı.