Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’un seyirciye bir müjdesi var!

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’un seyirciye bir müjdesi var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun baş rollerinde yer aldığı Kanal D’nin Yargı dizisi Pazar akşamı izleyiciyi ekranlara kitlemeye devam ediyor.

Kanal D’nin bu sezon bomba gibi patlattığı Yargı dizisinin başarısının ardında ki en önemli isim şüphesiz senaristi Sema Ergenekon. Yargı bir nevi yetenekli senaristin kariyerine de altın harflerle yazılacak bir yapım oldu.

Yargı dizisi aslında ünlü senaristin 2 yıllık bir çalışmasının ürünü. Sema Ergenekon, avukatlık bürolarında ve duruşma salonlarında aylar süren derin araştırmalar sonucu Yargı’nın senaryosunu ortaya çıkardı.

Öte yandan ‘Avukat Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz ile ‘Savcı Ilgaz’ karakteriyle ekranlara gelen Kaan Urgancıoğlu’nun sergiledikleri üstün performansın da bu başarı da payı büyük.

Ay Yapım imzalı dizi aslında her yönüyle dikkat çekici. Yargı, hikaye ve oyunculukların yanı sıra müzikleriyle de adından söz ettiriyor.

Dizideki çarpıcı müzikler sahneleri daha da vurucu hale getiriyor. Sema Ergenekon,  Yargı izleyicisine dizi müzikleriyle de ilgili bir müjde verdi.

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon'un seyirciye bir müjdesi var! 8

Yargının müzikleri bugüne kadar; Yaprak Dökümü, Dudaktan Kalbe, Aşk-ı Memnu, Ezel, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Kuzey Güney gibi unutulmayan pek çok dizinin de aralarında bulunduğu yapımların müziklerine imza atan ünlü besteci Toygar Işıklı’ya ait.

Sema Ergenekon instagram hesabında Toygar Işıklı’nın paylaşımına yer verdi. Ünlü müzisyen 2022’nin ilk günlerinde Yargı dizisinin müziklerinden oluşan bir albümün çıkacağının müjdesini duyurdu.

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon'un seyirciye bir müjdesi var! 9

Sema Ergenekon ve Toygar Işıklı’nın yazışmaları Yargı dizisinin izleyicisini heyecanlandırdı. 2021’de başlayan Yargı rüzgarı 2022’de de tüm hızıyla devam edeceğe benziyor.