Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çiftinden beklenen poz geldi!

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çiftinden beklenen poz geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçtiğimiz Haziran ayında ekrana getirmeye başladığı Baht Oyunu dizisi başarılı olunca yeni sezona da taşındı. Yeni sezonda da bir süre devam eden dizi 12 Ekim’de final yaptı.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin muhteşem uyumu sayesinde unutulmaz bir romantik komedi olarak ekrana gelen Baht Oyunu hep hatırlanacak diziler arasına girmeyi başardı.

Diziyi izleyicinin gözünde unutulmaz kılan bir özelliği daha var; Baht Oyunu’nda ‘Ada’ karakterini canlandıran Cemre Baysel ile ‘Bora’ karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz arasında filizlenen aşk.

Baht Oyunu’nun setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ikilinin mutlu bir birlikteliği var. Hayranları ikiliyi birbirine o kadar çok yakıştırdı ki dizide sık sık bir arada görmeye alıştıkları çifti sürekli beraber görmek istiyor.

Ünlü çiftin son paylaşımı beklenti içinde ki hayranlarını mest etti. İki ünlü oyuncu da birlikte verdikleri farklı pozları  kendi instagram hesaplarında yayınladı.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çiftinden beklenen poz geldi! 8

Cemre Baysel’in instagram hesabından paylaştığı yukarıdaki fotoğrafta Aytaç  Şaşmaz’ın ciddi tavrı dikkat çekti. Yakışıklı oyuncu kendi instagram hesabından ise aşağıdaki güldüğü fotoğraf karesini paylaştı.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çiftinden beklenen poz geldi! 9

Hayranları ikilinin yeni projelerini de merakla beklemeye başladı. İddialara göre Cemre Baysel, kendisine gelen dizi tekliflerinin senaryolarını okuyor. Genç oyuncunun içine çok sinen, iyi bir senaryoyla ekrana dönmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Aytaç Şaşmaz ise yeni bir anlaşmaya imza attı. Ünlü oyuncu,  yönetmen Alper Çağlar’ın İlk Göktürk isimli sinema filminin baş rolünde yer alacak.