Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin yeni bölümlerinde, Pınar Deniz görüntüsüyle izleyiciyi şaşırtabilir!..

Yargı dizisinin yeni bölümlerinde, Pınar Deniz görüntüsüyle izleyiciyi şaşırtabilir!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay- Sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olan Kanal D’nin Yargı dizisi 2 haftalık bir yayın arası verdi. Dizide ‘Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması sonucu yaşanan ani gelişme dizinin sadık izleyicisini bir hayli üzdü.

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımları yayınlansa da yaşanan bu gelişme ile birlikte dizinin 15.bölümünün 09 Ocak Pazar akşamı ekrana geleceği kanal tarafından duyuruldu.

Bu durumda, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde oynadığı ve hikayesiyle her hafta izleyiciyi derinden sarsan Yargı dizisi önümüzdeki pazar akşamı da ekranda olmayacak.

Karantinada olan Pınar Deniz zaman zaman instagram hesabından paylaşımlarda bulunarak kendisini merak eden hayranlarını sağlık durumuyla ilgili bilgilendiriyor. Ünlü oyuncunun instagramın story bölümünden yaptığı bir paylaşımdan karantinadayken bol bol yemek yediği anlaşılıyor.

Yargı dizisinin yeni bölümlerinde, Pınar Deniz görüntüsüyle izleyiciyi şaşırtabilir!.. 7

İnstagramın filtrelerini kullanarak eğlenceli bir video çeken oyuncu, ‘Karantinadan çıkınca ben’ yazdığı paylaşımıyla takipçilerini güldürdü.

Karantinada çok yediğinin mesajını veren oyuncu, kilo alabileceğinin de sinyallerini verdi. Anlaşılan o ki Pınar Deniz bir an önce izleyiciyle tekrar buluşmak için sabırsızlanıyor, oyuncu biraz daha evde kalırsa belli ki izleyici Yargı’nın yeni bölümlerinde biraz farklı bir Pınar Deniz ile karşılaşacak.