Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisiyle ekranları sallayan Pınar Deniz çok yakında iddialı bir projeyle beyaz perdeyi sallayacak!

Yargı dizisiyle ekranları sallayan Pınar Deniz çok yakında iddialı bir projeyle beyaz perdeyi sallayacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlemem dizisi Yargı’da avukat ‘Ceylin’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Pınar Deniz, ‘Yargı ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaptı’ desek yalan olmaz.

Dizide Kaan Urgancıoğlu ile baş rolü üstlenen yetenekli oyuncu her bölümdeki performansıyla izleyiciyi adeta kendisine hayran bırakıyor.

Oyuncu çok yakında iddialı bir projeyle beyaz perdede de hayranlarının karşısına çıkacak. Pınar Deniz 2019 yılında, Sonbahar, Gelecek Uzun Sürer ve Rüzgarın Hatıraları gibi Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerine imza atan, ödüllü yönetmen Özcan Alper’in Karanlık Gece filminde rol aldı.

Karanlık Gece’de Berkay Ateş, Sibel Kekilli, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Taner Birsel ile birlikte kamera karşısına geçen Pınar Deniz instagram hesabından yönetmen Özcan Alper’e filmin ne zaman gösterime gireceğini sordu.

Yargı dizisiyle ekranları sallayan Pınar Deniz çok yakında iddialı bir projeyle beyaz perdeyi sallayacak! 8

Oyuncunun paylaşımını kendi sosyal medyasında da yayınlayan yönetmen Özcan Alper Pınar Deniz’e, ‘Çok yakında’ yanıtını verdi. Filmin galası 2022 yılının Şubat ayında İstanbul’da yapılacak.

Yargı dizisiyle ekranları sallayan Pınar Deniz çok yakında iddialı bir projeyle beyaz perdeyi sallayacak! 9

İstanbul dışında gerçekleşen çekimleri 2019 yılında tamamlanan filmin bugüne kadar vizyona neden girmediği bilinmiyor. Dram türündeki Karanlık Gece’nin konusu ise şöyle; Bir dağ kasabasında yaşayan İshak, amatör olarak müzikle ilgilenen genç bir adamdır. Farklı hayalleri olan beş arkadaşıyla büyüyen İshak, köyün genç kızı Sultan’a gönlünü kaptırır. Ancak genç adam, Sultan’a hislerini söyleyemez.

Bir gün Ali adında yakışıklı genç bir adam, İshak’ın yaşadığı köye memur olarak atanır. Onun köydeki varlığı İshak’ın kıskançlığa kapılmasına neden olur. Bir süre sonra Ali aniden ortadan kaybolur. Köyde Ali’nin av sırasında kaybolduğu söylentileri çıkar. Ali gerçekten avda mı kaybolmuştur, yoksa onun kaybolmasının İshak ve arkadaşlarıyla bir ilgisi var mıdır?