Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi 95. bölümüyle veda edecek, Pazar akşamı veda gecesi canlı yayınlanacak!

Yargı dizisi 95. bölümüyle veda edecek, Pazar akşamı veda gecesi canlı yayınlanacak!

tarafından ker_def

3 sezon süren Yargı dizisi çok etkileyici bir hikaye ortaya koydu ve oyuncuların başarılı performanslarının da katkısı ile yayınlandığı her akşam olay yaratmayı başardı.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesini ise Sema Ergenekon kaleme aldı. Senaristin hemen her bölümde sürprizler ve şaşırtmacalar yaparak hikayeyi daima merak edilen bir noktada tutması, Yargı dizisinin en önemli başarısıydı.

Dizinin reytinglerde çok iyi sonuçlar aldığını, 3 sezon içinde birçok kez gün birinciliği elde ettiğini ve milyonlarca izleyiciyi de etkilediğini söyleyebiliriz.

Yargı dizisi 26 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 95. Bölüm ile birlikte izleyicilerine veda edecek. Özel bir veda planlaması yapılıyor. Yargı dizisinin veda gecesi Fragmanı yayında! Yargı dizisi veda gecesi pazar akşamı canlı yayınla Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

Kanal D’den yapılan bilgilendirmede şöyle denildi: “Yargı dizisi severler tüm randevularınızı iptal edin. Efsane diziye muhteşem bir geceyle veda ediyoruz. Sürpriz konuklar, muhteşem performanslar… Yargı dizisi pazar akşamı Lütfi Kırdar Kongre Merkezinden canlı yayınla sevenlerine veda edecek.”

Yargı final bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!