Ana sayfa Sosyal Medya Yargı, sosyal medya birinciliğini Teşkilat’tan söke söke aldı!

Yargı, sosyal medya birinciliğini Teşkilat’tan söke söke aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D dizisi Yargı, her hafta izleyiciyi heyecandan heyecana sürüklüyor. Pazar geceleri Teşkilat’ta hem reyting hem de sosyal medya paylaşımı veren dizi bu hafta en çok paylaşımla sosyal medya birinciliğini rakibinin elinden almayı başardı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 28 Kasım Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Kanal D dizisi Yargı oldu.

Kanal D’nin bu sezon en başarılı yeni yapımı olan Kanal D, izleyiciyi hem çok merakta bırakıyor hem de tartışmaların odağına taşıyor. Yargı izleyicileri sosyal medyada yaptıkları yorumlarda hem gelişmelerle ilgili tahminlerini yazıyor hem de eleştirdikleri noktalara dikkat çekiyor.

Yargı, sosyal medya birinciliğini Teşkilat’tan söke söke aldı! 7

Tüm bu paylaşımlar Yargı’yı sosyal medyada birinciliğe taşıdı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı yargı bu hafta sosyal medyada hakkında yapılan 101 bin 600 paylaşımla birinci oldu.

Geçen haftanın birincisi Teşkilat ise sıralamada ikinciliğe düştü. TRT 1’de yayınlanan casusluk ve aksiyon dizisi geçen hafta listenin birinci sırasında yer almıştı. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisi hakkında dün sosyal medyada 89 bin 600 paylaşım yapıldı.

Gecenin sonuncusu ise Elbet Bir gün oldu. Fox TV’de yayınlanan ve başrollerini Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ile Burak Yamantürk’ün paylaştığı dizi reytinglerde bir hayli kötü gidiyor ve yakında final yapması bekleniyor. Elbet Bir Gün hakkında dün gün boyunca yapılan sosyal medya paylaşım sayısı 3 bin 400 oldu.