Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da Kaan Urgancıoğlu tek bir bakışıyla dünyaları anlattı!

Yargı’da Kaan Urgancıoğlu tek bir bakışıyla dünyaları anlattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sürükleyici dizisi Yargı dün akşam yayınlanan 10. bölümüyle yine izleyicileri yerinden zıplattı. Ancak Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz’ın, Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin’in yaşattığı hayal kırıklığını tek bir bakışıyla anlattığı sahne izleyicileri can evinden vurdu.

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak gibi usta oyuncuların paylaştığı Yargı dün akşam 10. bölümüyle ekrana geldi. Yargı’nın yeni bölümü yine çok sürükleyiciydi.

Savcı Pars’ın da yardımıyla cinayet yavaş yavaş çözülürken arka arkaya şoklar da yaşanıyor. Katil olduğu ortaya çıkan Engin’in serbest kalması son anda Pars’ın yardımıyla engellendi, izleyicinin de yüreğine serpildi.

Yargı’da Kaan Urgancıoğlu tek bir bakışıyla dünyaları anlattı! 23

Bir önceki bölümde Ilgaz’la Ceylan’ın ayrılmaya karar vermesi izleyiciyi bir hayli üzmüştü. Bu bölümde yaşanan bir olay ise ayrılık üzüntüsünün üzerine tuz biber ekti.

Ceylin’in Ilgaz’a hakaret ettiği eski bir ses kaydı Engin tarafından ortaya çıkarıldı. Ilgaz bu ses kaydını dinleyince büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ceylin’le yüzleşmesinde küçük ama çok etkileyici bir yüz ifadesiyle kırgınlığının ne kadar büyük oldunu hem Ceylin hem de izleyiciye gösterdi.

Yargı’da Kaan Urgancıoğlu tek bir bakışıyla dünyaları anlattı! 24

Kaan Urgancıoğlu bu sahnedeki oyunculuğuyla izleyicilerden tam not alırken izleyici Ceylin’e kızdı, Ilgaz’a ise çok üzüldü. Bir dizi izleyicisi sosyal medyada yaptığı paylaşımda bu sahneyle ilgili şöyle dedi: “Kaan Urgancıoğlu, Ilgaz’ın kalp kırıklığını tek bir bakışıyla anlattı resmen.. Bu iş burdan nasıl dönecek yahu.. Ah.”

Yargı’da Kaan Urgancıoğlu tek bir bakışıyla dünyaları anlattı! 25

Bir başka izleyici de “Tek bakışta anlattığım kırgınlığımı binlerce kez baktığı gözlerimde anlamadı bu sahnede o kadar iyi anlıyorum ki savcım beyi” diye yazdı.

Yargı’da Kaan Urgancıoğlu tek bir bakışıyla dünyaları anlattı! 26

Ilgaz ve Ceylin’in yeniden bir araya gelmesini çok isteyen izleyici şimdi bu olay üzerine yeniden nasıl bir araya geleceklerini merak ediyor.