Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV yeni dizisinin yayın gününü değiştirdi!

Star TV yeni dizisinin yayın gününü değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Pazar akşamları başlayan Benim Hayatım isimli yeni dizi düşük reytingler almaya devam ediyor. İlk 3 bölümü yayınlanan dizinin hikayesine yönelik eleştiriler de bulunuyor.

Teşkilat ve Yargı gibi iki önemli dizinin yer aldığı Pazar akşamları başka projeler farklı kanallarda yayınlansa da bir türlü tutmuyor. Bu yapımlardan birisi de Benim Hayatım oldu. Star TV tarafından alınan karar ile dizinin günü değiştirildi.

Benim Hayatım isimli dizinin dördüncü yeni bölümü 25 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin gün değiştirmesi reytinglerinin iyi gidebileceği anlamını taşımıyor. Çünkü perşembe akşamları da çok etkili yapımlar var.

Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı Benim Hayatım dizisinin yapımcısı Bahadır Özdener… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin de yapımcılığını üstlenen Bahadır Özdener, atv ile kriz nedeniyle bu yapımı iptal etmek durumunda kaldı. Hatta Bahadır Özdener’e Benim Hayatım dizisine fazla önem verdiği ve EDHO ile yeterince ilgilenmediği yönünde eleştiriler de yapıldı.

Bir genç kızın yaşadıklarını merkeze alan dram hikayesi ile dikkat çeken Benim Hayatım’ın yeni gününde nasıl sonuçlar alacağı merakla bekleniyor.

İşte Star TV’den paylaşılan Benim Hayatım dizisinin gün değişikliğini gösteren fragman: