Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuğuyla avukatlardan dahi tam not aldı!

Yargı’nın Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuğuyla avukatlardan dahi tam not aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon ekrana getirmeye başladığı dizisi Yargı, hiç kuşkusuz son dönemin en başarılı işlerinden biri oldu. Gerçekçi hikayesi, senarist Sema Ergenekon’un müthiş çabası Yargı’yı zirveye taşıyan unsurlar. Oyuncuların performansıyla da ön plana çıkan Yargı’nın en dikkat çekici oyuncularından biri de Savcı Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak.

Yayınlanan her bölümüyle Türkiye’de gündem olmayı başaran Yargı bu hafta da reytinglerden büyük bir başarıyla çıktı. Tüm izleyicilerde ikinci olan dizi diğer kategorilerde ise birinciliği yine elden bırakmadı.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizide ayrıca Uğur Polat, Uğur Aslan, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar gibi çok deneyimli oyuncular rol alıyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda yer alan bir isim de Mehmet Yılmaz Ak.

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinde Pars Seçkin isimli bir savcıyı canlandırıyor. Bugüne kadar birçok dizide rol alan ve aynı zamanda oyun yazarı olan Ak, Yargı dizisiyle kariyerinde çok büyük bir sıçrama yaptı.

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuğuyla avukatlardan dahi tam not aldı! 13

35 yaşındaki oyuncu daha önce İçerde, Çukur, Halka, Hakan Muhafız, Ramo gibi başarılı yapımlarda rol aldı. Netflix için çekilen Fatma dizisinde canlandırdığı Bayram karakteriyle dikkateri üzerine çekmeyi başardı. Çok başarılı bir karakter oyuncusu olan Mehmet Yılmaz Ak, Yargı’da canlandırdığı Pars Seçkin karakteriyle çok büyük bir hayran kitlesi edindi.

Dizide, bir savcı olan Pars Seçkin’e hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın karakteri canlandırırken gösterdiği performans avukatlardan bile tam not aldı. Twitter’da paylaşım yapan bir avukat, Mehmet Yılmaz Ak’ın performansıyla ilgili şu yorumu yaptı: “Şu savcının gerçek bir savcı olduğuna yemin edebilirim. Bakışları, kalemi tutuşu, hitabeti, ses tonu, yeme yiyişi bile aynı.”

Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuktaki performansıyla ilgili diğer izleyici yorumlarını aşağıda görebilirsiniz:

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuğuyla avukatlardan dahi tam not aldı! 14

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuğuyla avukatlardan dahi tam not aldı! 15

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuğuyla avukatlardan dahi tam not aldı! 16

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuğuyla avukatlardan dahi tam not aldı! 17

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuğuyla avukatlardan dahi tam not aldı! 18

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuğuyla avukatlardan dahi tam not aldı! 19