Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Burak Deniz de sosyal medyada ayna modasına uydu!..

Ünlü oyuncu Burak Deniz de sosyal medyada ayna modasına uydu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son yıllarda rol aldığı yapımlarda sergilediği oyunculuk performansı ile hayran kitlesini bir hayli arttıran Burak Deniz sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor.

Kaçak dizisinde canlandırdığı ‘Burak’ karakteriyle başlayan kariyer yolculuğuna, Tatlı Küçük Yalancılar, Aşk Laftan Anlamaz ve Bizim Hikaye gibi çok izlenen pek çok yapımı sığdıran Burak Deniz, geçtiğimiz sezon rol aldığı Maraşlı dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşadı desek yalan olmaz.

ATV’de yayınlanan Maraşlı’da Alina Boz ile birlikte rol alan ve ‘Maraşlı Celal’ karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, dizideki performansı sayesinde pek çok yeni proje teklifinin de kapısını aralamış oldu.

Oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla da adından söz ettiren Burak Deniz zaman zaman sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da  hayranlarını mest ediyor. Oyuncunun ‘Bir takım aynalar’ yazdığı son paylaşımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu ve pek çok yorum aldı.

Ünlü oyuncu Burak Deniz de sosyal medyada ayna modasına uydu!.. 8

Ayna karşısında poz verme modasına uyan oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Yurt dışında da pek çok hayranı bulunan oyuncunun paylaşımına takipçileri tarafından övgü dolu yorumlar yapıldı.

Ünlü oyuncu Burak Deniz de sosyal medyada ayna modasına uydu!.. 9