Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz neyin özlemini duyuyor?

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz neyin özlemini duyuyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin dizisi Yargı, hikayesi ve oyuncuların muhteşem performansı ile yeni sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinin başında geliyor.

Dizinin başarısında şüphesiz baş rol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in yakaladığı uyumun da büyük etkisi var. İkili birlikte rol aldıkları Netflix dizisi Aşk 101 deneyiminden sonra Yargı’da çok daha iyi bir uyum yakaladı.

Pınar Deniz Yargı’da öyle gerçekçi bir profil yarattı ki, avukat ‘Ceylin’ karakteriyle adeta kendisini aştı ve kariyerinin de en başarılı dönemini yaşıyor.

Ekranda harikalar yaratan oyuncu çok yoğun çalışma temposunda instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine ‘Yaz tatilini özledi’ dedirtti.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz neyin özlemini duyuyor? 8

Yazdan kalma bir günden bikinili fotoğrafını paylaşan oyuncu, doğal ve makyajsız haliyle de hayranlarından tam not aldı. Canlandırdığı avukat ‘Ceylin’ karakteri ile herkesin sempatisini kazanan oyuncu dizide de son derece doğal olarak izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncu özellikle duygusal sahnelerdeki inandırıcılığı ile sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz neyin özlemini duyuyor? 9

Instagram hesabından yaz meyvelerinden oluşan bir tabak da paylaşan oyuncu paylaşımına, ‘Özledim’ yazarak yaz mevsimini özlediğini anlattı.