Ana sayfa Dizi Haberleri Psikolog kitaplarından uyarlanan dizilere yenisi ekleniyor! Süt Lekesi geliyor!

Psikolog kitaplarından uyarlanan dizilere yenisi ekleniyor! Süt Lekesi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’yla başlayan, psikolojik romanların diziye uyarlanma furyası yeni bir isimle devam ediyor. Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin Süt Lekesi isimli kitabı diziye uyarlanıyor.

Gerçek hasta hikayelerinde oluşan psikolog kitaplarının diziye uyarlanması furyası Gülseren Budayıcıoğlu ile 2017 yılında başladı. Budayıcıoğlu’nun Hayata Dön isimli kitabı İstanbullu Gelin olarak diziye uyarlandı. Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz’in yer aldığı dizi yayınlandığı dönemde büyük tartışmalar yarattı.

Ardından Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli kitabında yer alan bir hikayeden Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizi ortaya çıkarıldı. Demet Özdemir’in kariyerinde çok büyük bir adım olan bu dizi de çok büyük ilgi gördü.

Psikolog kitaplarından uyarlanan dizilere yenisi ekleniyor! Süt Lekesi geliyor! 8

İstanbullu Gelin ve Doğduğun Ev Kaderindir’i, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız isimli diziler takip etti. Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse isimli romanı da diziye dönüştürülmek üzere. Yeni dizi için çalışmalar devam ediyor. Tüm bu diziler büyük tartışmalara yol açtı, nefes kesici sahnelerle izleyiciyi ekrana kitledi.

Şimdi de yeni bir psikolog kitabı dizi olarak uyarlanıyor. Bu kez farklı bir psikolog, Esra Ezmeci’nin kitabı dizi haline getiriliyor. Ezmeci’nin Süt Lekesi isimli kitabının Fox TV’de dizi olarak yayınlanacağı öğrenildi. Diziyle ilgili çalışmalar devam ediyor.

Psikolog kitaplarından uyarlanan dizilere yenisi ekleniyor! Süt Lekesi geliyor! 9

Yine çarpıcı bir hikayeyi anlatan Süt Lekesi şu sözlerle tanımlanıyor: “Her insan lekeli midir? Ne zaman bulaştı bu lekeler bize? Habil ile Kabil zamanında mı? Bir yara mıdır bu leke, bir nişan mıdır yoksa? Masum, saf ve temiz olarak dünyaya gözlerini açan insanoğlu, neden bu dünyayı yaşanmaz kıldı? İnsan kötülükle mi doğar, sonra mı kötü olur? Bir bebek, başka bebeği gördüğünde neden rahatsız olur, neden onu tırmalar, canını yakar? Süt Lekesi insanın iç sesi olmaya aday bir roman. Kimseye söylemediklerimize, yalnızken kendimize bile fısıldayamadıklarımıza, aklımızdan bile geçiremediklerimize ışık tutuyor. Acı içinde kıvranırken gelen mutluluğu, karanlık içinde boğulurken yanan ışığı, çaresizlik içinde debelenirken yanı başınızdaki çareyi göreceksiniz.
Sadece iyiyi ve güçlüyü değil, kötüyü ve zayıfı da anlayacak, önyargılarınızdan rahatsız olacaksınız.”