Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde yine büyük bir talihsizlik yaşandı!

Yasak Elma dizisinde yine büyük bir talihsizlik yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında beşinci sezonu devam eden Yasak Elma dizisi, pazartesi akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olmayı halen sürdürüyor. Alparslan dizisinin etkili çıkışına rağmen reytinglerinde bir kayıp yaşamayan Yasak Elma, hikayesinin değişmesiyle yeniden izleyicileri tarafından cazip hale geldi.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü izleyici için büyük eğlence olarak geçiyor. Ancak setteki yoğun tempoda oyuncular zaman zaman büyük sıkıntılar yaşayabiliyor.

Yasak Elma setinde yine bir koronavirüs endişesi yaşandı. Kumru karakteri ile beşinci sezonda diziye katılan Biran Damla Yılmaz’ın testi pozitif çıkınca ekip büyük panik yaşadı.

Daha önceki dönemlerde de Yasak Elma setinde sık sık koronavirüs olayları yaşanmıştı. Bunun da verdiği tecrübe ile önlemler sıkılaştırıldı ve herkese test yapıldı. Başka kimse de virüse rastlanmadığı da ortaya çıktı.

Biran Damla Yılmaz’ın sahnelerinin daha önceden çekilmiş olması nedeniyle, karantina süreci diziye olumsuz yansımayacak.

Kendisi ile dalga geçen dizi olarak da bilinen Yasak Elma, hayatın içinde abartılı olaylar ile aslında toplumsal bir mesaj da veriyor.

Hayatta olmaması gereken ne varsa dizide oluyor. Tabii ki gerçek hayatta dizide olandan çok daha absürt olaylar da yaşanıyor.