Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum 14 Aralık Salı günü başlıyor ama yayın günü sizi yanıltmasın!

Mahkum 14 Aralık Salı günü başlıyor ama yayın günü sizi yanıltmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli Fox TV dizisi önümüzdeki hafta ilk bölümü ile dizi hayranlarını etkilemeye çalışacak. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun rolleri ile öne çıkacağı projenin kadın oyuncuları olarak ise Seray Kaya ve Melike İpek Yalova öne çıkıyor.

Hakan Karsak, Anıl İlter gibi önemli isimlerin de kadrosunad yer aldığı Mahkum dizisi, Innocent Defendant isimli diziden uyarlandı. Bir savcının eşinin ve kızını öldürdüğü iddiası ile yargılanması, hafıza kaybı yaşaması ve sonrasında masumiyetini kanıtlama, gerçek suçluları bulma hikayesini izleyeceksiniz.

Yasak Elma dizisindeki iki başarılı sezonun ardından Mucize Doktor ile büyük çıkış yapan Onur Tuna, şimdi de Mahkum dizisiyle geliyor. Oyuncunun kariyerinde bu dizinin çok önemli bir yer tutması bekleniyor.

Savcı Fırat Bulut olarak izleyeceğimiz Onur Tuna’nın hayranları heyecanla dizinin başlamasını bekliyor. 14 Aralık Salı akşamı için Fox TV’den birinci bölüm duyurusu geldi. Tabii ki bu duyuru herkesi şaşırttı.

Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin setindeki koronavirüs vakaları nedeniyle gelecek hafta yayınlanmayacağı ve Mahkum’un ilk bölümünün 14 Aralık Salı akşamı ekrana getirileceği ortaya çıktı.

Fox TV, Mahkum için perşembe günlerini yayın günü olarak belirledi. Dizi 16 Aralık Perşembe akşamı da ikinci bölümü ile ekranda olacak ve böylece ilk haftada 2 bölüm yayınlanacak. Sonraki haftalarda Perşembe akşamları Mahkum dizisi güçlü rakiplerle reyting yarışına girişecek.