Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma oyuncuları nasıl stres atıyor? Diziyle ilgili eğlenceli paylaşım!..

Yasak Elma oyuncuları nasıl stres atıyor? Diziyle ilgili eğlenceli paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranlarının entrikalarıyla meşhur, fenomen dizisi Yasak Elma 5. sezonunda da kan kaybetmeden ekran yolculuğuna devam ediyor.

Haftalardır reytinglerde birinci sırada yer alan dizi geçtiğimiz hafta TRT1 ekranlarında Alparslan dizisinin başlamasıyla ikinci sıraya düşmüş olsa da yine de kayda değer bir reyting başarısı ile yoluna devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in baş rollerinde yer aldığı dizinin hikayesi başladığı günden bu yana bolca entrikayla devam ediyor. Peki oyuncular bu kadar entrikanın yarattığı stresle nasıl başa çıkıyor.

Med Yapım imzalı dizinin instagram hesabından yapılan eğlenceli paylaşım dizinin fanlarını güldürdü. Dizinin oyuncularının pedikür yaptırarak stres attıklarının dile getirildiği sosyal medya paylaşımında oyuncuların yüz ifadeleri de dizinin seyircisini mest etti.

Yasak Elma oyuncuları nasıl stres atıyor? Diziyle ilgili eğlenceli paylaşım!.. 7

Med Yapım’ın instagram hesabından yapılan paylaşımda dizinin bu akşam yayınlanacak 120. bölümünde izleyiciyi yine heyecanlı bir bölümün beklediğinin sinyalleri verildi.

Yasak Elma’da bu akşam, Yıldız Çağatay’ı affetmeyerek boşanma davasını açıyor ancak işler beklediği gibi gitmiyor. Çağatay, boşanmak istemiyor ve güçlü bir tanık da mahkemede herkesi şaşırtacağa benziyor.

Mahkemede kıyasıya kapışacak olan Çağatay ve Yıldız ikilisinin savaşının nasıl sonuçlanacağı ikili arasında ki gerilimin hangi olaylara gebe olduğu izleyici tarafından merakla bekleniyor.