Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi başrollerinden Yıldız Çağrı Atiksoy’un hayatında yepyeni bir dönem başlıyor!

Kuruluş Osman dizisi başrollerinden Yıldız Çağrı Atiksoy’un hayatında yepyeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

Kuruluş Osman dizisi, beşinci sezonu ile izleyicilerle çarşamba akşamları atv ekranında buluşmaya devam ediyor. Burak Özçivit, yıllardır Osman Gazi rolü ile hayranlarını mest ederken, dizinin hikayesinde de çok önemli karakterleri ünlü isimler canlandırdı.

Kuruluş Osman dizisi daima güçlü kadrosu ile dikkat çekti ve bu kadroda önemli işler yapan isimlerden birisi de Yıldız Çağrı Atiksoy oldu. Hikayeye Malhun Hatun karakteri ile 46. bölümden itibaren dahil olan ünlü oyuncu, ilk başlarda aksiyon sahnelerinde zorlanmış ve hastaneye bile gitmek durumunda kalmıştı.

Hikayeye önemli katkılar yapan, beşinci sezonda da ekip ile birlikte yola devam eden oyuncu, ayrıca hamilelik heyecanı da yaşıyor.

7 aylık halime olan ve yakında kızını dünyaya getirmeye hazırlanan Yıldız Çağrı Atiksoy, zorunlu olarak uzun bir süre ekrana veda etmek durumunda kalacak.

Kuruluş Osman dizisi başrollerinden Yıldız Çağrı Atiksoy'un hayatında yepyeni bir dönem başlıyor! 7

Berk Oktay ile evlenen ve mutlu bir aile kurma yolunda bebeğini heyecanla bekleyen Yıldız Çağrı Atiksoy, hamileliğinin ilerlemesine rağmen sette yer alarak zaten fedakarlık sergiledi.

Ancak yorulan ve artık doğuma az kalması nedeniyle de dinlenmek isteyen oyuncunun yakın zaman içinde projeye veda etmesi bekleniyor. Oyuncunun bebeğini büyütme sürecinde projelerde yer alması beklenmez iken, setlere vedanın ne kadar süreceği de bilinmiyor.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti kızlarını büyük bir heyecan ile beklerken, iki ünlü ismin hayranları da gelişmeleri yakından takip ediyor.