Ana sayfa Dizi Haberleri Yan Oda dizisi daha başlamadan önemli bir değişiklik yapıldı!

Yan Oda dizisi daha başlamadan önemli bir değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

Star’ın merakla beklenen, Yan Oda dizisinin yayın tarihi değişti. Dizinin yayın günü olarak daha önce yapılan açıklamada Çarşamba akşamları izleyici ile buluşacağı duyurulmuş ve ilk yayın günü olarak da 6 Mart tarihi işaret edilmişti.

Ancak Yan Oda dizisinin yayıncısı Star TV tarafından henüz proje başlamadan gün değişikliği kararı geldi. Dizinin Çarşamba akşamları değil de Cumartesi günleri yayınlanacağı ortaya çıktı. Bu değişiklik ile birlikte Yan Oda’nın yeni yayın tarihi 9 Mart Cumartesi oldu.

Gönül Dağı, Kardeşlerim dizileri Cumartesi akşamlarının güçlü projeleri olarak biliniyor. Ayrıca Now TV tarafından Korkma Ben Yanındayım isimli yeni dizi projesinin de 9 Mart tarihinde izleyicilerle buluşacağı duyurulmuştu. Star TV’nin de Yan Oda dizisinin Cumartesi günlerine alması ile birlikte reyting yarışı bir hayli zorlu olacak gibi gözüküyor.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Yan Oda’nın konusu şöyle: Ünlü bir program sunucusuyken kariyeri düşüşe geçen Sevgi Ersoy (Şevval Sam), ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey’le (Caner Cindoruk) ani bir şekilde evlenir. Bu beklenmedik evlilik herkeste şok etkisi yaratır.

Daha önce Sevgi’nin de Fikret’in de başlarından mutsuz birer evlilik geçmiştir. Artık ikinci baharlarını yaşamak isteyen ikilinin bu hayallerine kavuşması hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü ikisinin evlenmesi, birbirinden çok farklı ailelerinin de bir araya gelmesi demektir.

Birbirine taban tabana zıt bu iki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması, Sevgi ve Fikret’in beklediğinden daha büyük sorunlar yaratacak, başta bu evliliğe büyük tepki gösteren anneleri olmak üzere tüm aile fertlerinin hayatlarını değiştirecektir. En çok da birbirlerinin yan odalarında yaşamak zorunda kalan çocukları Taylan (Onur Seyit Yaran) ve Şelale’nin (Derya Pınar Ak)…

Senaryosu Yalı Çapkını’nın usta kalemi Mehmet Barış Günger’e ait olan ve yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın üstlendiği dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: “Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal.”

Merakla beklenen yeni dizi Yan Oda, 9 Mart Cumartesi Star’da.