Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın üç oyuncusu asansörde kilitli kaldı! Ortaya ilginç anlar çıktı!

Yasak Elma’nın üç oyuncusu asansörde kilitli kaldı! Ortaya ilginç anlar çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, yeni sezonda da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Hikayesindeki zaman atlaması ve yeni katılan karakterlerle birlikte gelen yeniliklerle ekranın en absürt dizisi olma ünvanını taşımayı sürdürüyor.

Dizinin sevilen karakterlerinden Yıldız’ı oynayan Eda Ece, sosyal medyada da son derece aktif bir isim. Oyuncu, dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerini de hayli mutlu ederken, kimi zaman ilginç görüntüleri de yayınlayarak sürpriz kareler ve spoiler vermeye devam ediyor.

Eda Ece’nin son yaptığı paylaşım ise diziyi takip edenleri gülümseten bir ayrıntı oldu. Yasak Elma’ya yeni sezonda Kumru karakteriyle dahil olan Biran Damla Yılmaz ve Çağatay’ı oynayan Berk Oktay ile kamera arkasında neşeli bir pozlarını paylaştı Eda Ece.

Bu fotoğrafa düştüğü not ise, üç oyuncunun sette yaşadığı minik bir talihsizliği ortaya çıkardı. Çağatay’ın Yıldız’ı Kumru ile aldattığının ortaya çıkmasıyla birlikte dizide yükselen heyecan, üç oyuncunun asansörde kalmasıyla keyifli bir ana dönüşmüş!

Eda Ece, yazdığı notlarla da takipçilerini güldürdü. “Kocam ve sevgilisi” notunun yanı sıra “Bunlarla asansörde kaldım” ve “Yazıklar olsun” notunu düştü.

Yasak Elma'nın üç oyuncusu asansörde kilitli kaldı! Ortaya ilginç anlar çıktı! 1

Bu arada zaman zaman gelecek bölümlerle ilgili bazı sürpriz paylaşımlar da yapan Eda Ece, benzer bir kareyi de yayınladı. Oyuncu bir mahkeme sahnesinden  kareyi böyle paylaştı…

Yasak Elma'nın üç oyuncusu asansörde kilitli kaldı! Ortaya ilginç anlar çıktı! 2