Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz dizileri arasında Baht Oyunu diğer yapımlarla arasını açıyor!

Yaz dizileri arasında Baht Oyunu diğer yapımlarla arasını açıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Baht Oyunu dizisinin bazı izleyiciler geç keşfetti ama, hikayenin gidişatı ve oyuncuların başarılı performansları reytinglerin de düzelmesine neden oldu.

Sosyal medyada çok konuşulan, dizi hayranlarının en çok ilgi gösterdiği yaz yapımlarından birisi olan Baht Oyunu, eğlenceli hikayesi ile her geçen hafta daha da çok öne çıkmaya başladı…

Aytaç Şaşmaz’ın Hekimoğlu dizisindeki Emre karakterinden sonra Bora olarak ekrana döndüğü dizinin komedi yönü daha ağır basıyor… Sol Yanım dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Cemre Baysel de Ada karakteri ile çok iyi işlere imzasını atıyor.

Baht Oyunu’nun diğer yazlık dizilerden ayrışmaya başladığına yönelik bazı işaretler de var. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da ekranda yer alan yazlık projeler arasında Baht Oyunu’nun daha çok öne çıkmakta olduğunu belirten bir değerlendirme yaptı.

Koloğlu, “Hemen söyleyeyim bu sene ‘yazlık romantikler’ bir önceki sezon standartlarının altında. Yazlık işler çıtır çerez olur tamam. Ama bir eşik vardır ve onun altı olmamalı” diye görüşünü belirtti ve Baht Oyunu dizisinin gün birincisi olduğunu hatırlattı.

Aytaç Şaymaz ve Cemre Baysel ikilisine değinen Sina Koloğlu, şöyle yazdı: “‘Hekimoğlu’ndan “Ben kaçtım” diyerek gelen Aytaç Şaşmaz kardeşimizin başrolünde olduğu dizi. Cemre Baysel, ‘Sol Yanımda’ özel üniversitede ‘ortamcı öğrenci’ rolünde bayağı iyiydi. Sanki kendini oynar gibi. Çünkü bu dizide de benzer tavırlarıyla karşımızda.”

Altan Erkekli’nin pandemi döneminde iş bulamadığı için ev kredisini ödemekte zorlandığına yönelik sözleri önemli bir tartışmayı da beraberinde getirmişti. Baht Oyunu dizisinde yer alan isimlerden birisi de Zafer karakterine hayat veren Altan Erkekli oldu.

Sina Koloğlu, dizinin diğer yaz yapımlarından ayrışmaya başladığını da şu sözlerle ifade etti:

“Altan Erkekli de yaz dizilerinin vazgeçilmez zengin ama babacan iş insanı karakteri oldu. “Millet tatil yaparken, biz çalışırız” diyor usta. Ev ahalisi, “Bu yaz hiçbir dizinin bölümünü tamamlayamıyoruz” diyor. Samimiyetle söyleyeyim, durum böyle. Yine de ara ara ‘Baht Oyunu’nda gülümseten kareler olmuyor değil.”