Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT’nin dijital platform atağı yeni bir projeyle ortaya çıktı!

TRT’nin dijital platform atağı yeni bir projeyle ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Dijital platformlar artık izleyicilerin farklı yapımlar izleyebilmesi için önemli çıkış noktaları oldu. Netflix bu konuda büyük adımlar attı. Ardından Acun Ilıcalı, Exxen platformu ile piyasaya güçlü bir giriş yaptı. Aynı zamanda Gain platformu da bu noktada etkileyici işler yapıyor. Bir süredir devam eden puhutv ve Blu TV’yi de saydığımız zaman birbirinden farklı platformlar öne çıktı.

Şimdi de benzer bir oluşumu TRT’nin gerçekleştirdiğine dair bazı kulis bilgileri var… TRT’nin dijital platform işini kendi içinde oluşturduğu bir ekip ile yürüttüğü gelen bilgiler arasında.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da kendisine gelen iddiaları köşesine taşıdı. Bir döneme damga vuran Tom Cruise’nin unutulmaz filmi Top Gun benzeri bir işin varlığı, TRT’nin dijital platform çalışmalarının da ortaya çıkmasına neden oldu.

Sina Koloğlu, kendisine gelen bilgileri şöyle paylaştı: “Kulağıma gelen TRT, bir dijital platform işini kendi içinde yürüyor. Bu platform için yapılacak Osman Nail Doğan’ın bir işinden bahsediliyor. Yeni, taze benim de yeni haberim oldu. Bir proje hayli iddialı ve kapsamlı. ‘Top Gun’ benzeri bir iş… Bayağı somut bir çalışma onu söyleyeyim. TRT’nin sevdiği yapım şirketi Es Yapım’dan geliyor diye söylediler. Tom Cruise kim olacak acaba?”