Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni proje anlaşması yapan Seda Bakan, bir sürprize daha imza attı!

Yeni proje anlaşması yapan Seda Bakan, bir sürprize daha imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için bir süredir hazırlıkları devam eden Another Self isimli dizi için Tuba Büyüküstün’den sonra kadın başrollerden birisinin de Seda Bakan olduğu ortaya çıkmıştı. 3 kadının hikayesinin anlatıldığı dizide ayrıca Boncuk Yılmaz ile de anlaşma sağlandı.

Seda Bakan, Mucize Doktor dizisiyle yeniden ekranlara dönmüş ama bu yapımdaki macerası sadece 13 bölüm sürmüştü. Tatilde dinlenen ve kızı Leyla ile güzel pozlarıyla da sosyal medyada beğenileri kapan oyuncu, yeni dizisiyle de herkesi meraklandırdı. Oyuncunun saçlarını sarıya boyatmasının da dizi için olduğu anlaşılıyor. Seda Bakan, “Bi süre sarışınım a dostlar, olmuş mu?” diye hayranlarına yeni halini tanıttı.

Yeni proje anlaşması yapan Seda Bakan, bir sürprize daha imza attı! 7

Fit vücuduyla dikkatleri çeken Seda Bakan, kendisine baktığını ve her şeyin de yolunda olduğunu söyledi. Oyuncu, okul arkadaşı olan 3 kadından birisinin kansere yakalanması ile gelişen hikayesiyle dikkat çeken Another Self projesinin yanı sıra hayranlarına bir sürpriz daha yaptı.

Oyuncu, instagram hesabından Başka Bahar isimli şarkı performansını yayınladı. Seda Bakan, kadın oyuncuları buluşturan Emir Ersoy’un albümüne bir şarkı ile katkı vermiş oldu.

Oyuncu paylaşımında şöyle yazdı: “Emir Ersoy’un Sezen Aksu şarkılarıyla yaptığı #1977 albümü çıktı. Şahane şarkılar, şahane kadın oyuncularla buluştu. Bunlardan bi tanesini seslendirmekte bana düştü. İşte karşınızda ‘Başka Bahar’”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seda Bakan Erel (@sedabakan)’in paylaştığı bir gönderi