Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan kendine gelemedi, psikolojik bir buhran içinde!

Seda Bakan kendine gelemedi, psikolojik bir buhran içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seda Bakan, 6 Şubat pazartesi günü birbiri ardına yaşanan iki büyük deprem felaketi ile sarsılan Kahramanmaraş ile birlikte 11 farklı ilde yaşanan büyük yıkımın aklından çıkmadığını açıkladı. 50 bine yakın kişinin öldüğü, 110 binden fazla kişinin yaralandığı ve milyonlarca insanın evsiz kaldığı bir felaketin ardından Türkiye yardım seferberliği başlattı.

Seda Bakan da bu yardım faaliyetlerine katılırken, duygu ve düşüncelerini de şu sözlerle ifade etti: “Çok üzgünün, kendime hala gelemiyorum. Hiç kimse kendisine gelemiyor zaten. Çok büyük bir psikolojik buhran içindeyiz. İnsanlar orada o şekilde yaşarken, ailelerini kaybetmiş. Çocuğunu kaybetmiş, kimisi annesini, babasını, kardeşini kaybetmiş. Ben onları düşündükçe çok etkileniyorum.”

1985 yılında dünyaya gelen Seda Bakan, en son yurt dışında Another Self olarak bilinen, Türkiye’de Zeytin Ağacı ismi ile yayınlanan 8 bölümlük Zeytin Ağacı dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştı. Dizinin ikinci sezonunun yaz döneminde çekilmesi beklenirken, Seda Bakan’ın aklı deprem bölgesinde kaldı.

Oyuncu, 1999 yılındaki Kocaeli depreminde de bölgede olduğunu ve bunun ne demek olduğunu iyi bildiğini söyledi. İstanbul’da beklenen deprem nedeniyle de tedirgin olduğunu anlatan oyuncu, oturduğu evin depreme karşı direncine baktırdıklarını ve önlemler aldıklarını anlattı.

Oyuncu, “Önlemler almaya çalışıyoruz. Hiçbir şey bilemeyiz ama iyi bir evde oturduğumuzu biliyoruz” diye konuştu.

Geceleri uyuyamadığını, yatağının kenarında düdük ve su bulundurduklarını anlatan ünlü oyuncu, iki çocuğunun bulunduğunu ve kızı Leyla’nın da bundan etkilendiğini belirtti.