Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan’a göre instagram insana kafayı yedirtecek bir vaka!

Seda Bakan’a göre instagram insana kafayı yedirtecek bir vaka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seda Bakan, instagram hesabından sıklıkla paylaşımlar yapan ünlü isimlerden birisi. Oyuncu, sosyal medyayı yönetmenin çok zorlu bir iş olduğunu ve bunu başarıyla yapanları da takdir ettiğini söyledi.

Seda Bakan, Netflix’te yer aldığı Zeytin Ağacı dizisinin yayınlandığı dönemde sosyal medyada bir paylaşım çabası içine girdiğini ve o süreçte de bunun ne kadar zor bir iş olduğunu fark ettiğini anladı.

Ünlü oyuncu, “Zeytin Ağacı vardı, onun tanıtımı için instagram’da yoğum çalıştım. O postlar bir çalışma işi, bu ciddi bir mesele. Instagram’ı yürütmek, ben takdir ediyorum herkesin yapabileceği bir şey değil. Ben detoksumu yapıyorum. Saniye saniye hayatımın her şeyini paylaşmıyorum” diye konuştu.

Instagram’da yoğun paylaşım yaparak ile hayatının içine fazlasıyla dahil etmenin çok zor bir şey olduğunu anlatan oyuncu, bunun bir dozunun olması gerektiğine inanıyor.

Sürekli kendine bakmanın, kendini çekmenin psikolojik açıdan iyi bir şey olmadığını da vurgulayan Seda Bakan, şunları söyledi:

“Bir dozunun olması gerekiyor. Çünkü insan kafayı da yiyebilir. Kafayı yedirtiyor çünkü. Sürekli kendine bakmak, kendini çekmek, kendini görmek… Psikolojik açıdan çok sağlıklı bir şey olmasa gerek. Ben öyle hissediyorum. Çok yıpratıcı, sürekli bir içerik üretmek de insanı yoran bir şey. Herkesin yapabileceği şeyler değil.”

Anne olmasının hayatında büyük değişim yarattığından bahseden oyuncu, kızlarının kendisine bereket getirdiğini anlattı. Oyuncu, kızlarının doğumundan sonra kendisine reklam anlamında işler geldiğini ve kendisi açısından da bu durumun iyi bir süreç olduğunu ifade etti.